Interviewet af vores kolleger fra Brand, Juan Lebron vendte tilbage med en masse følelser til begivenheder i den seneste uge, men også om hans fremtid langt fra Ale Galan. Uddrag.

Lebrons undskyldning

"Jeg vil først gerne undskylde til Alejandro Galán, til Jorge Martínez, til M3 Academy, til mit team, til Premier Padel, til FIP, og selvfølgelig til mine modstandere. Det er et billede, der ikke er passende, og jeg er meget ked af det. Jeg ønsker ikke at glemme fans af padel…det må aldrig ske igen. Jeg vil forsøge at lære af alt dette og forbedre mig på dette område. Jeg skuffede mig selv, jeg skuffede min familie, jeg går igennem en meget svær tid..."

Cry rage Lebron Qatar 2024

Galans beslutning

“Da kampen sluttede, vendte vi tilbage til Madrid. I lufthavnen undskyldte jeg til Ale og bad ham om at tale, men i det øjeblik gav vi hinanden en pause... Jeg foreslog, at vi snakkede om fredagen. Jeg ville gerne undskylde det, der var sket, men samme dag, om eftermiddagen, ringede han til mig og fortalte, at han ikke ville fortsætte med mig. Jeg blev overrumplet og meget overrasket over nyheden, men det er hans beslutning, og den skal respekteres.

Jeg synes, vi fortjente en anden slutning, men hans beslutning er forståelig (...) Jeg ved ikke, om det er fair eller uretfærdigt, men jeg er nødt til at acceptere det”.

Momo Gonzalez, for kun én turnering?

"JEG skal spille med Momo i Venezuela fordi tingene præsenterede sig sådan. Vi blev begge overrumplet. Han er en fantastisk person og en fantastisk spiller, men det betyder ikke, at jeg vil spille med Momo i de følgende turneringer. Jeg må se, hvem jeg skal spille med. Det er meget vigtigt at finde en god og positiv dynamik. Jeg vil lede efter et ambitiøst projekt.”

Vi forstår derfor, at der efter al sandsynlighed skulle ske nye ændringer i de kommende uger!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !