Som vi fortalte dig for et par uger siden, er Jon Sanz bestemt den stor taber du ny placering. Navarreserne nægtede det ikke under et interview med vores kolleger fra Sportsverden.

»Det er et emne, der rører mig, ændringen i klassificeringen generer mig. Jeg er den mest berørte spiller, der går fra 10. til 22. plads... Det er ikke fair at tage højde for 2022-turneringerne, det forekommer mig absurd."

“Det er noget, vi er nødt til at acceptere (med partneren Coki Nieto), men det tog os ud af top otte, hvor vi formåede at komme ind i sidste år... Vi skal op på ranglisten, og målet er at være til kandidatgraden ."

Vil vi se Coki og Jon på FIP Touren? Det er meget muligt: ​​“Vi har brug for point, så vi er klar til at spille så mange turneringer som muligt, der tæller til FIP-ranglisten.”, forklarer den indfødte fra Pamplona. Han tilføjer: "Turneringerne i Spanien er dem, der motiverer mig mest." Der er derfor en god chance for, at han vil være til stede ved FIP Platinum i Valladolid og Menorca.

På den anden side burde han springe Ultimate over Padel Tour: “Det interesserer mig ikke, jeg vil koncentrere mig om Premier Padel." Det er klart!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !