Jérôme Inzerillo ser tilbage på sit nederlag mod Teo Zapata og Miguel Semmler under 2024 franske interklubmesterskaber og afslører sine ambitioner for 2024.

Vend tilbage til kampen tabt mod Semmler / Zapata

“Vi havde en meget god kamp, ​​og jeg er selvfølgelig lidt skuffet over afslutningen, men ærligt talt havde vi to store første sæt. Bagefter slappede vi af på de vigtige øjeblikke. Jeg påpeger også, at vi også spillede mod to store spillere, Teo Zapata og Miguel Semmler.

Med hensyn til de afgørende øjeblikke, de to pauser, vi tager, tager vi dem ret let, vi har ikke indtryk af rigtigt at spille dem. Bagefter kom vi tilbage to gange, og så havde Teo og Miguel en meget god tie-break, det var svært for os at komme tilbage fysisk."

2024-mål og partnere

”Efter en intens præ-sæson føler jeg mig klar til at tage de udfordringer, der venter mig. Mine mål? Tilslut dig det franske hold igen padel og at præstere godt hver gang i alle kampe. Spørgsmålet om rangering er selvfølgelig til stede i mit sind, men jeg vælger ikke at gøre det til min eneste bekymring. Jeg forsøger at tage kampene efter hinanden og frem for alt have det sjovt. 

Til begge turneringer Premier Padel , Jeg vil spille sammen med Jose Roman Sanchis, en spansk spiller. Til de franske mesterskaber vil jeg samarbejde med Manu Vives. Og så vil vi se om P2000'erne..."

Se hele interviewet herunder:

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.