Interview med Jeremy Scatena, som havde en rigtig god kamp sammen med spanieren Toni Bueno trods nederlaget i første runde af Mendoza Premier Padel P1 mod Chozas / Cepero.

Et dyrt første sæt

"Denne kamp var meget intens på alle måder. Jeg ville bare sige, hvor en fornøjelse det var at spille i en turnering af denne kvalitet. Tillykke Premier Padel for kvaliteten af ​​disse turneringer.

Med hensyn til kampen er der selvfølgelig en smule frustration, selvom jeg bestemt har en af ​​mine bedste kampe i min karriere på alle fronter. Det første sæt er måske mit bedste, selvom vi taber det. Bortset fra den første kamp, ​​hvor jeg var anspændt, så var jeg meget tilfreds med mit spilleniveau. Jeg tror, ​​vi taber på nogle små uregelmæssigheder fra Toni, og Chozas og Cepero formåede at udnytte dem perfekt.

Men jeg tror, ​​at kampen, vi taber den i dette første sæt, og at vi fiskede på vigtige tidspunkter. Det er ærgerligt på dette punkt.

I andet sæt fortsætter vi med at tilbyde et godt spilleniveau.Vi er over. Vi er på en god dynamik. At vinde dette andet sæt er virkelig ikke en tyveri.

I 3ᵉ sættet, ved 2/1, game point for os, falder jeg og åbner mit knæ. Vi var nødt til at stoppe spillet, fordi jeg blødte. Det tog for lang tid, jeg blev lidt distraheret og bagefter tabte vi vores servicespil. Også dér var det et meget vigtigt øjeblik. Dette stop påvirkede resultatet."

Offentligheden for Chozas, men hvilken atmosfære!

“Der er ikke noget smukkere end at spille på et fuldt stadion. Offentligheden stod fuldstændig bag dem. Normalt, Chozas er hjemme. Men stemningen var positiv, og seerne var fantastiske. Jeg formår at være glad, selv at tabe, når vi spiller sådanne kampe. Det er det, jeg leder efter til slutningen af ​​min karriere, kampe som den.

Det er bestemt en af ​​mine mest succesfulde kampe trods nederlaget. Min skøreste kamp forbliver mod Muñoz/Blanco ved Barcelona Challenger i 2018. Jeg prøvede alt og hvad som helst, og den dag havde jeg spillet en fuldstændig skør kamp mod disse to spillere, som på det tidspunkt var blandt de 50 bedste i verden.

I FIP'erne har jeg generelt ikke altid spillet godt. Men på Premier Padel, Jeg spillede ret godt, selvom jeg ikke altid havde gode draws. Vi kommer ikke til at lyve for hinanden, der er ikke længere rigtig gode lodtrækninger som for et år siden.”

For en udlænding er det sværere at finde en partner

"Det padel, det spilles som et hold. Og for en udlænding er det mere kompliceret at påtvinge sig selv i denne meget spansk-argentinske atmosfære. For på et tilsvarende niveau vil den spanske spiller gerne spille med en af ​​sine landsmænd. Vi vil sjældent, hvis nogensinde, se en franskmand spille for eksempel med en spiller, der er bedre rangeret end ham. For en udlænding på det professionelle kredsløb skal du gøre meget mere. Det er en simpel observation, uden at blive offer.

Næste turnering på Roland-Garros. Måske en FIP før, afhængig af partnerne. Jeg burde spille med Nuno Gomez. Han er en spiller lidt ligesom mig, der er en fighter på banen.

Spillere klager meget over forholdene, mens de padel eksploderer. Vi skal sige tak til FIP og Premier Padel, og tak for at have 24 gode turneringer Premier Padel i 2024. Vi har Roland-Garros, Rom, Argentina... Vi har masser af helt skøre konkurrencer, spillernes vilkår er forbedret med 300 % på bare et år.”

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.