Det er længe siden, vi sidst så Jérémy Ritz på pisterne under en P2000. Sidste gang var for to år siden, Padel Paris' skyline. Siden da har vi ikke set meget til den tidligere franske holdspiller på de franske pister. Men i nogen tid nu har navnet Jérémy Ritz optrådt på nogle P500 eller P1000.

En tilbagevenden til konkurrencen uden egentlige ambitioner i denne P2000 4Padel Strasbourg, den tidligere franske nummer 6 leveret ved mikrofonen af Padel Magazine. Mellem anekdoter og hjerte-til-hjerte-diskussioner har Thomas Mitjanas partner ting at fortælle.

Det falske spring til Thomas Mitjana, ikke forarget

Jeg har Thomas Mitjana, som bad mig om at deltage i turneringen. Vi har sagt, at vi ville lave en i lang tid. Så jeg slog til, og jeg er meget glad for at være der. Især da vi med Thomas allerede skulle spille i Paris (P1000 Lesigny), for en måned siden, og det kunne ikke ske. Så her er vi, her er vi.

Nå, jeg håber ikke, han nærer nag og ikke vender tilbage til mig. For jeg kommer langvejs fra. Så jeg håber, han kommer og er i god form.

Hans historie med det franske hold

Jeg foretog to valg [på det franske hold]. Jeg blev valgt som den ottende spiller i Paraguay, og det blev gjort klart for mig på det tidspunkt, at jeg havde ringe chancer for at spille. Så jeg valgte ikke at gå.

Jeg kan rigtig godt lide at spille padel, efter at have set de andre spille, lidt mindre, så oplevelsen fristede mig ikke.

Ritz padel

Dens ambitioner, dens fremtid

Et senior+ udvalg: det er sjovt, for siden jeg ankom, har jeg allerede fået at vide om det 2-3 gange. Nej helt ærligt, jeg har det sjovt, jeg leger med mine venner. Thomas er en fyr, jeg virkelig godt kan lide, så jeg er rigtig glad for at lege med ham.

Helt ærligt var jeg slet ikke interesseret i det. Jeg siger ikke nej, fordi det er fantastiske ting, og det er altid skøre oplevelser. Det er øjeblikke, som vi ikke glemmer. Derefter er det første gang, jeg kommer tilbage til en stor turnering. Jeg havde ikke lavet P1500, P2000. Dette vil give mig mulighed for at flytte mig selv lidt.

Det nuværende niveau på padel fransk

Der er stadig et par fyre over resten, som er blevet professionelle i dag, som spiller bedre. Men ellers ser det ud til at være blevet ret tæt. Jeg ser lidt til de nye fyre. Jeg tænker på dem, der er i Spanien: Dylan, Julien, Man, Phil. Alle disse fyre, der ser ud til at spille rigtig godt. Men jeg har aldrig spillet mod dem.

Jeg synes ikke det nuværende niveau er revolutionerende i forhold til for 2-3 år siden. Til gengæld spiller den bedre og bedre. Jeg kender Timéo lidt [Fonteny], der kommer masser af unge mennesker, og som vil spille bedre og bedre. Det tager tid, men det vil ske gradvist.

Top/Flop af padel fransk

Øverst: Det gode eksempel er her i Strasbourg. Jeg kom for fire år siden, der var 3-4 marker. Nu er der 12. Før var der fodbold, nu er der ingen. Vi ser mere og mere jord. Helt ærligt, udviklingen af padel, det går stadig ret hurtigt.

Flop : Vi finder masser af kommentarer om rangeringen, det er noget, der interesserer folk meget. Det, jeg personligt finder, er, at pyramiden af ​​point er for glat. Uanset om du bliver nummer 4 eller 7, optjener du næsten det samme antal point. Jeg synes, vi skal belønne dem, der går langt i turneringer, mere.

Alt i alt ser vi nogle skøre ting i dag. DET World Padel Tour, Roland Garros. Helt ærligt, der er mange nye ting. Da jeg startede for syv år siden, var der næsten ingenting.

En ny klub i fremtiden?

Le padel, det er noget, der altid har fascineret mig. Der måtte jeg væk fra det, jeg lavede andre ting. Så at have en ny klub igen er ikke noget, jeg tænker intenst over. Men her er den, hvis der er mulighed. Jeg vil ikke stoppe mig selv fra at gøre noget igen i de kommende år.

På den anden side, hvad jeg absolut ikke længere har lyst til, er at arbejde om aftenen, i weekenden, som skøre mennesker. Hvad vi var i stand til i årevis, da vi var unge. Så jeg vil kun gøre det igen, hvis jeg finder et arbejdsmiljø, der giver mig mulighed for at bevare min livsstil i dag.

Du kan følge kampene live på Padel MagTV :

https://www.youtube.com/watch?v=mumJFO6nWhY
Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.