For andet år i træk har mændene i hvidt fra All In Padel Lyon vinder 2023-udgaven af ​​Interclubs N1.

Kamp 1 – Alvorlig sejr til Nathan og Martin: 1/0

Det første punkt i dette møde bringes af Nathan Courrin og Martin Poirieux. De slog Léo Perez og Alexandre Boilevin 7/6 6/3.

En kamp som varede 1t18 med et ret stramt første sæt. Med hensyn til statistikken for dette møde: 2 pauser vundet til 1 med 84 point vundet mod 75.

KAMP 2 – Benjamin Tison og Norman Sanchez uoverskuelige: 2/0

Igen de samme, der gav titlen, Norman Sanchez og Benjamin Tison, en god vane for All In. De slog Matthieu Armagnac og Romain Coirault 6/2, 6/0.

Efter 48 minutters spil, 5 pauser og 57 point vundet mod 29, er All In hellig!

"Vi vidste, det ville blive svært"

"Vi er meget glade for at vinde denne titel, det var målet. Da vi så bordet, da vi ankom, vidste vi, at det ville blive hårdt, men vi sagde til os selv, at vi skulle slå de bedste, og det var, hvad der skete. Jeg havde tillid til alle mine spillere, vi vidste, at den første kamp var vigtig, Nathan og Martin spillede en meget stor kamp, ​​og det gav os selvtillid."

I kamp 2 var vi stort set favoritter med Ben og Norman, uden respekt for dem. De 4 spillere gjorde arbejdet, og det giver os mulighed for ikke at spille med Téo, og jeg indrømmer, at det ikke er så slemt...” erklærer Johan Bergeron, kaptajnen for All In.

Et ord til Benjamin Tison, efter et meget prøvende år vibrerede han som en gal under kamp 1: “Jeg elsker alt ved hold, jeg er fan af holdmesterskaber. Jeg elsker datoen, og i slutningen af ​​sæsonen er det fantastisk, det slutter året, vi er udmattede. Jeg vil gerne lykønske Martin og Nathan, som havde en stor første kamp at vinde, og de gik efter den. Det er ikke let, når man er ung, Nathan vandt en stor første kamp med Jo i går, ellers er vi ude. Og tillykke til hele holdet, vi har Thomas som ikke spillede, men som har været med fra start. Jeg er meget glad for at være her, vi har et fantastisk hold, en fantastisk gruppe, og jeg håber, vi vil gå efter doublen med pigerne.”

For tredjepladsen er det Big Padel (124), som påtvinger sig i lyset af Padel Horisont (919).

Léa Deutsch

Lidenskabelig omkring Padel siden 2018 med adskillige erfaringer inden for kommunikation og indholdsskabelse, vil jeg dele min passion med dig gennem mine skrifter.