Grégory Sertic, tidligere professionel fodboldspiller, henvender sig til padel. Til stede under en Betclic Remontada-begivenhed den 4Padel Montreuil, han går til Franck Binistis mikrofon. Uddrag.

Hans første skridt ind padel

“Min opdagelse af padel blev gjort under et praktikophold hos Olympique de Marseille, i Algarve, Portugal. Jeg blev straks forført af dens legende og venlige side. Nu spiller jeg ofte med venner, inklusive tidligere fodboldspillere."

Betydningen af padel i fodboldtræning

”Jeg indså hurtigt vigtigheden af padel i fodboldtræning. Trænere som Unai Emery har integreret det i deres programmer for at forbedre spillernes støtte og retningsændring. Spil kl padel med mine midtbanekammerater havde styrket vores bånd og vores kommunikation på banen. DET padel er ikke kun en fysisk træning, det er også en effektiv måde at konsolidere teambånd og udvikle bedre koordination.

Boldtennis har altid været en favoritøvelse for nogle spillere til træning, og det tror jeg ikke vil ændre sig. Imidlertid padel tilbyder en ny dimension, fordi det fremmer hygge og deling.

For mig er de bedste spillere padel blandt fodboldspillere er Clément Chantôme og Bruno Cheyrou. De er meget gode spillere, de spiller meget regelmæssigt hver uge, men vi føler, at der er en stor komplementaritet, medskyldighed mellem de to.”

Cheyrou Chantome 4Padel Kom tilbage

Le padel som et rehabiliteringsværktøj

"Jeg er overbevist om, at padel kan være en god måde at genoptræne efter en skade. Efter at have gennemgået flere knæoperationer selv, ved jeg, hvor vigtigt det er at genvinde tilliden til din støtte.

Le padel, med sit behov for hurtige og præcise bevægelser, er ideel til dette. Det er en sport, som, mens den er sjov, giver dig mulighed for at genopbygge dig selv fysisk og mentalt efter en skade."

"I fremtiden tror jeg, at integrere de padel i fodboldspilleres træningsprogrammer ville være en god idé. Jeg er overbevist om, at padel kan tilføje en sjov dimension og være gavnlig for træningen, især i pre-season. Dette tillader ikke kun en pause fra den sædvanlige rutine, men styrker også holdånden og koordinationen.”

"Jeg sætter pris på padel, og mon ikke jeg kunne øve mig mere seriøst. Selvom jeg stadig har meget at lære, er tanken om at flytte til Portugal for at træne med lokale trænere tiltalende.”

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.