Fokus på den franske spiller Alix Collombon før hendes kamp sammen med Lorena Rufo i aften mod parret Bea Caldera / Ana Catarina Nogueira. Den franske nummer 1 fortæller os om det nuværende kvindespil og diskuterer hendes fremtidige projekter.

Slutningen af ​​Collombon/Iglesias-parret

Alix Collombon talte om sin tidligere partner Victoria Iglesias og afslutningen på deres forhold: "Jeg kan ikke tænke for hende. Hun tog det valg, som jeg respekterer. I år er der meget forandring. Hun spiller med en meget lovende 17-årig spiller. Hun har ikke en utrolig oplevelse, men hun har allerede spillet med bekræftede spillere, og hun har spillet meget godt. Hun har en masse fremtid, så jeg kan forstå valget. Men jeg synes, vi kunne have fortjent at afslutte sæsonen. I dag har jeg det meget godt med Lorena (Rufo), det er det vigtigste.

Den pludselige løsrivelse af hans partner

“Tingene kunne have været anderledes med Victoria. Hvis vi havde vundet vores første kamp i kvarteret mod Tamara / Rioja, hvis vi havde slået tvillingerne (Mapi og Majo Aletayo) til en semifinale i Rom, når vi har tre sætpunkter i den første, ville det ikke have været samme historie. Hun ville bestemt ikke have forladt mig før ferien. Nogle gange kommer det ned til detaljer, øjeblikke hvor vi var meget tæt på sejren.”

Collombon Iglesias Roma BNL Italien Major Premier padel 2023

”Når jeg starter projekter, kan jeg godt lide, at det i det mindste er mellemlangt. I år er der sket meget, og det har ændret sig, men sådan er det. Jeg ville have foretrukket at give os lidt tid og se, hvad vores par kunne have gjort."

Et væddemål på Lorena Rufo

“Da jeg spillede med Alejandra (Alonso), var hun ubevist. Hun spillede med de første runder af tableauet. Det var et "spil". Lorena har lavet forestillinger før. Hun er en spiller, der ville spille med mig i lang tid, og jeg var interesseret. Hun har allerede spurgt mig flere gange, men det skete aldrig. Det er vigtigt at have en spiller, der gerne vil spille med mig, som er meget glad på og uden for banen. Jeg føler, at hun respekterer mig og værdsætter mit spil.”

En lovende duo

”Vi kan hver især give hinanden vores styrker: på vores side giv ham den stabilitet, han mangler, og på min side et vist vanvid at kunne bestå et kursus. Jeg kender talentet og den hånd, hun har, og hun formår at få konsistens, jeg tror, ​​vi kan være et farligt par til næste år.

”Det vil jeg gerne i slutningen af ​​året, vi arbejder allerede på næste år. Lad det være et mellemlangt/langsigtet projekt, selvom du aldrig ved, hvad der kan ske.”

Tilpas forholdene

”Legeforholdene udendørs er slet ikke de samme som indendørs. Du skal tilpasse dit spil.De meget høje lob er super irriterende, fordi bolden bevæger sig, og vi har solen, der kommer i vejen. Og når aftenen kommer, falder lysstyrken, der er ingen kontrast, og du kan ikke se bolden godt. I aften vil vi for eksempel på centralen have de store lys, og vi skal tilpasse os.

alix collombon

"Nøglen bliver lobene"

"Meget af det vil gå op. Nøglen vil være at lave gode lobs, især under natforhold. Så snart vi har mulighed for at lægge lidt intensitet, især Lorena, for hvem det er en stærk side, vil vi ikke tøve. Jeg er bange for, at det ikke kommer så meget frem, det skal vi arbejde på.«

En fordel for Nogueira og Caldera?

"Vores modstandere spillede deres forrige runde under de forhold, som vi skal spille under i aften, så det er måske en fordel. Vi spillede om natten, så vi må sige, at vi kom tæt på. Det er godt at have spillet på centralen i går. Det gav os mulighed for at se, at få en første idé. I aften vender vi måske mere afslappede hjem. Det er svært ikke først at blive imponeret af en domstol som Chatrier."

"Vi bliver nødt til at tilføje ting"

"Der har altid været mange lobs i padel feminin. I min kamp i går prøvede jeg tre og missede to. Du skal spille med de midler, der er til rådighed. Vi var begge spændte i starten af ​​kampen. Vi er ligeglade med at spille grimt, vi tænker bare på at lægge bolden i banen. Det, der er vigtigt, er, at vi vandt 6/3 6/1 mod spaniernes spillegennemsnit, men det var effektivt. I aften bliver vi helt sikkert nødt til at tilføje ting.

En forventet hævn

“I aften bliver det 50/50. Rangeringsmæssigt ligger vi over, men de slog os i sidste uge i Finland. Vi ville virkelig gerne have revanche efter at have tabt 6/4 i tredje sæt. Det er fantastisk at kunne spille dem igen hurtigt, hjemme og med publikum hos os."

“Det er et solidt par, som vil lave få fejl. Mod tvillingerne holdt de en kamp på mere end 3:30 i går aftes. Udendørs har boldene en tendens til at hoppe meget, så det gavner forsvaret. Vi bliver nødt til at arbejde meget på pointene og spille en stor kamp for at være i stand til at komme ud på toppen."

For at se interviewet i sin helhed, er det lige her:

https://youtu.be/YdFwe1aNhzI
Amance Redondy

Blev fan af padel, jeg agter at holde dig opdateret med alle nyhederne padel ! Vi ses snart på pisterne!