Mens Head Padel Open foregår i øjeblikket kl MyCenterPalavas I Palavas les Flots arbejdes der omhyggeligt bag kulisserne for at sikre en gnidningsløs afvikling af turneringen. Francois Lorenzo, dommer for denne begivenhed, deler med os et overblik over hans mission.

Først, kan du fortælle os om dit forhold til padel ?

"Jeg kommer først fra tennisverdenen! Da jeg var af spansk oprindelse, havde jeg mulighed for at opdage padel og følge dens udvikling. Ved første øjekast var jeg ikke særlig tiltrukket. Men min mening ændrede sig, da jeg opdagede spillets mangfoldighed, bevægelserne på og uden for banen. Jeg startede med at øve i 2013. To år senere overtog jeg ledelsen af ​​Palavas-klubben, som på det tidspunkt udelukkende var dedikeret til tennis. I april 2016 introducerede vi padel Montpellier. I dag er der otte pladser i Palavas, hvoraf fire snart vil blive dækket. Jeg har også været arrangør af mange turneringer i fire til fem år, som omfatter forskellige kategorier (mænd, kvinder, blandet).

Hvad gør dette Head Padel Open så speciel?

Holdene kommer langvejs fra! Der er et betydeligt konkurrenceaspekt, fordi turneringen byder på mange præmier.

Vinderduoen vinder €2000, men selv den først eliminerede forlader med en præmie. Det er en af ​​de mest generøst begavede turneringer i Frankrig.

Selv P2000'erne tilbyder lavere priser. Adgang til turneringen er ikke gratis: det var nødvendigt at gå gennem kvalifikationsturneringer, ofte P250.

Vi venter på denne weekend top 100 spillere som ifølge reglerne skulle vælge langt lavere rangerede holdkammerater for at deltage.

Pas dog på: deres placering er ikke altid repræsentativ for deres sande spilleniveau."

Find de tilmeldte HER:

Mathis Siourd

Journalist og passioneret omkring ketchersport!