Alexis Coulombeau, der er nummer 76 i Frankrig, er 22 år en del af den nye generation af fodboldspillere. padel. Under vores interview fortæller han os om sin karriere og afslører sine ambitioner, herunder en afrejse til Spanien i fremtiden.

En "lille" nykommer i padel

”Jeg opdagede padel for to et halvt år siden, da Covid-19 ankom. Før det spillede jeg meget tennis. Det var fra det øjeblik, jeg begyndte at opdage padel og at jeg begyndte at gøre det som en hobby, mens jeg fortsatte med at spille tennis.

“Litt efter lidt begyndte jeg, som en rigtig konkurrent, at spille turneringer padel og jeg fik smag for det. Til sidst besluttede jeg mig for at stoppe med at spille tennis, fordi jeg blev virkelig seriøs omkring det. padel. “Litt efter lidt begyndte jeg, som en rigtig konkurrent, at spille turneringer padel og jeg fik smag for det. Til sidst besluttede jeg mig for at stoppe med at spille tennis, fordi jeg blev virkelig seriøs omkring det. padel".

Klar til Spanien

"Jeg har ikke tænkt mig at stoppe der. Jeg har ambitiøse planer for fremtiden. Jeg skal bosætte mig i Spanien, i Barcelona. Mit mål er at træne intensivt og aktivt deltage i det catalanske kredsløb. Næste skridt bliver at deltage i FIP-turneringer og måle mig med de bedste spillere.

Jeg vil slutte mig til andre franske spillere i Barcelona. Jeg planlægger at drage fordel af deres ekspertise og erfaring på tværs af grænsen. Denne ændring af sceneri og træningsniveau burde bestemt bidrage til min udvikling som spiller. padel".

Klare mål

"Jeg nåede finalen for nylig på P1000 4Padel fra Limoges med Robin Roux, var det en meget berigende oplevelse. Til P1500 i Bordeaux vil jeg spille med Simon Wagner, som slog os ind finale. Inden da vil jeg også deltage ugen før i P1000 i Le Mans sammen med Tom Mitjana. Dette er de sidste to mål, som jeg satte mig, inden jeg tog afsted til Spanien.

Mine mål for de næste to år i Frankrig er klare. Jeg er i øjeblikket 76. og jeg sigter mod den franske Top10 inden for et eller to år. Det er en udfordring, som jeg tager seriøst, og som jeg arbejder hårdt for."

Alexi Coulombeau

Alexis Coulombeau, Alix Collombon?

“Det er nogle gange morsomt at se, at nogle mennesker forveksler mig med spilleren Alix Collombon. Det er rigtigt, at vores efternavne næsten ligner hinanden, og de lyder lidt ens, når vi udtaler dem. Denne forvirring kan nogle gange være smigrende, fordi den giver mig mulighed for at dele et navn med en spiller, der er anerkendt i branchen. Lidt efter lidt kan dette også være med til at øge min berømmelse indenfor padel. Så jeg ser det som en mulighed for min karriere!”

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.