Fokus på Raphaël Rubio, spilleren i den franske Top 100, der har vundet flest pladser i løbet af de sidste to år. Efter at have sprunget 3 pladser, befinder Raphaël sig i dag på en 620. plads i marts rangliste !

Partierne er slut, lad os tage til turneringerne!

"Jeg er 22 år gammel, jeg har været medlem af CUC (Clermont Université Club) i to år, og jeg har lavet al min tennis på Rodez Tennis Padel. Jeg har aldrig haft nogen assimileringer: Jeg startede min første turnering i februar 2022, en P250.

Jeg opdagede padel i juni 2019 i Rodez spillede jeg et par kampe der, men ikke mere, fordi jeg skulle ind i PACES (Første år fælles for sundhedsstudier) i september, og jeg ønskede ikke at holde mig til en sport, der kunne tage mig ud af arbejdsformen af det første år. Men jeg sagde til mig selv, at jeg ville spille det igen, fordi jeg var hooked første gang.

Og i sidste ende var det i begyndelsen af ​​2022, at jeg begyndte at spille padel i Clermont-Ferrand, hvor jeg studerede medicin. Jeg startede med at tage et par lektioner med Mario Cordero og Johan Heros på Bad Hit, en struktur i centrum af Clermont.

Derfra fandt jeg mig selv totalt afhængig af denne sport, og jeg begyndte at spille adskillige turneringer fra maj 2022, i slutningen af ​​mine partier.

En anden person, som jeg har gjort enormt meget takket være, er Stephen Souyri (bror til Gwenaelle) som jeg har spillet utallige kampe og trænet sammen med på pisterne i Rodez, og det fortsætter stadig!”

Raphael Rubio stephen souyri

14 P500 vundet!

"Jeg vandt min første P250 i maj 2022 med François Lacombe og derefter min første P500 i november 2022 med Thomas Rey. Jeg vandt i alt 14 P500!

Og i weekenden vandt jeg min første P1000, i Carcassonne, med Alexandre Dizy. Før det var mit bedste resultat i P1000 en semifinale ved ARA Regional Championship i 2023 med Thomas Rey.

Nu spiller jeg hovedsageligt i Lyon, men også i Toulouse, Albi, i nærheden af ​​Rodez og mine forældre!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !