Benjamin Tison, sammen med sin partner Aitor Garcia, tabte under semifinalen i FIP Rise i Bourg-en-Bresse. En hurtig kamp, ​​let vundet af spanierne Javier Martinez og Enrique Goenaga (TS1). I slutningen af ​​dette møde vendte franskmanden tilbage til sin kamp, ​​uden tungen på vægtskålen, med en meget kritisk analyse af hans præstation:

"I forsvaret formåede vi aldrig at være komfortable"

Det er tydeligt, at de spillede meget godt. Når de sætter 6/4 6/0, er der ikke meget at klage over. Vi spillede meget dårligt, det må man også sige. Vi startede ikke så dårligt i offensiven. I forsvaret formåede vi aldrig at være komfortable. Problemet i vores spil er, at det er baseret meget på at lobbe den rigtige spiller. Men i dag kunne vi ikke, fordi det kommer meget ud, og det vidste jeg før kampen.

Vi prøvede at lobbe Javi [Martinez], men han var meget god i dag, som Enri [Goenaga] sagde. Og vi undlod at bruge offentligheden. Jeg er især væmmet, fordi jeg gerne ville have gjort meget mere for offentligheden og arrangementet. At gå glip af sådan en kamp gør ondt. Men hey, det er livet for en atlet. Der er store sejre, gode øjeblikke.

Jeg havde en fantastisk tid med Aitor i løbet af disse tre dage trods alt. Det betyder ikke, at vi ikke vil give alt til Milan for at forsøge at afslutte året på en bedre note end i den kamp.

BEN TISON AITOR GARCIA FIP RISE BOURG EN BRESSE

“Vi var et godt stykke under”

Enri, vi kan ikke lobbe ham, men den, der har en kæmpe kamp for mig, er Javi. Han lavede ikke en fejl, han lavede 25 vinderpoint, han lobbede mig perfekt parallelt, han lobbede Aitor på kryds og tværs. Selv da Aitor fulgte efter ham, blokerede han ret godt, han tog nettet igen. Det er sikkert, at med en fyr ved siden af ​​dig, at du ikke kan lob…

Jeg er skuffet, fordi vi ikke kunne finde løsninger, vi vidste ikke, hvad vi skulle gøre. Vi var et godt stykke under. Jeg tror, ​​at derudover, for at konkurrere med så godt et par, så skal vi i det mindste spille godt. Men vi formåede ikke at spille godt. Det er altid irriterende, især når det sker i Frankrig.

Men hey, der var et fantastisk lokale, et fantastisk publikum. Men hey, du kan ikke spille godt hver gang, eller vinde hver gang. De var meget, meget stærkere end os. Vi vidste ikke, hvordan vi skulle leve op til det.

“Jeg blev en rigtig spiller af padel, jeg kan godt lide langsomme overflader..."

Jeg er sådan, jeg er naturlig og i marken gemmer jeg mig sjældent. I dag var jeg frustreret, fordi de var tre gange stærkere end os. Og at vi ikke spillede godt. Når det er os, taler jeg om os, holdet.

Jeg angreb meget slemt. På kampen, hvor vi bliver knust, savner jeg to smashes. Jeg tror, ​​at hvis du ikke bliver knust, er det ikke det samme. Ved 5-4 frigør det dem stadig. De begyndte at spille fra da af. Der er mange små detaljer, som du ikke bør gøre. I dette spil savner jeg to smashes, der er virkelig nemme. Jeg var lidt mindre i form, lidt dårligere.

I betragtning af vores spillestil er det alligevel ikke en overflade for os. Vi kan ikke få pointene til at holde. Det er godt, det er jeg blevet en rigtig spiller af padel, jeg kan godt lide langsomme overflader...

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.