Den 6ᵉ franske spiller, Fiona Ligi, ser tilbage på P1000 BoxtoBox Agency som fandt sted i sidste weekend i Bandol Club. En turnering, der ikke var let for hende fysisk.

"Jeg giver ikke op"

"Under kvartfinalen blev jeg ramt af et voldsomt fald, som smed mig ud af banen og påvirkede mig fysisk resten af ​​turneringen. Men tanken om at give op var utænkelig. Ønsket om at fortsætte og yde det maksimale indtil sidste kamp, ​​indtil det sidste point, var allestedsnærværende! Smerterne, mere eller mindre tålelige i semifinalen, blev mere intense i finalen, hvor det var blevet umuligt at accelerere og afslutte pointene.

På trods af det voldsomme stød var der mere frygt end skade, takket være reflekserne! Er det en ribbens forstuvning eller et forskudt ribben, er det endnu for tidligt at sige, men et par dages hvile er nødvendigt, før kampen genoptages, altid med samme beslutsomhed.

Fiona ligi

Ret P1000 af Palavas

“Min næste turnering vil blive afholdt om to uger, en P1000 i Palavas med Typhanie Phaysouphan. Indtil da vil jeg komme mig til at være 100% som altid.

Så er det ferietid og træning for at forberede starten på det nye skoleår i september, som tegner til at blive rigt på begivenheder.

Jeg afventer i øjeblikket bekræftelse af en partner til P2000 i Colomiers, da Laura Clergue ikke er tilgængelig.

Herefter skal jeg deltage i de franske mesterskaber med Laura.

Internationale turneringer og det franske hold

"Jeg har tænkt mig at deltage i internationale turneringer. I juli måtte jeg holde pause, for vi havde meget travlt i Mas klubben i Perpignan med kurserne for børn og voksne samt undervisningen. Men jeg er ved at forberede min tidsplan for skoleårets start for at frigøre mig til disse konkurrencer.

Mit mål er at deltage i så mange turneringer som muligt i denne anden del af sæsonen (i Frankrig og i udlandet), fordi min motivation, min beslutsomhed og min fysiske form er i top, og jeg er klar til at overvinde alle forhindringer.

Fiona Ligi og melissa martin team Frankrig

Og jeg vil give alt for at bære det franske holds trøje igen, det er min første kilde til motivation.

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.