De to kvindelige semifinaler i Madrid WPT Master har et helt andet ansigt.

Hvis Marrero / Salazar kvalificerer sig på bekostning af Amatriain / Llaguno-paret under et møde fuld af strenghed, intensitet og kontrol, var det ikke det samme for Navarro / Reiter, der tilbød en middelmådig optræden mod til kikkerten Alayeto. På trods af individuel udnyttelse af hendes andalusiske landsmand i angreb og forsvar, lavede venstrehånderen C. Reiter mange uforcerte fejl gennem spillet og en sejr for tvillingerne blev tilladt uden splinter.

Blandt mændene er det mindst, vi kan sige, at lørdag var en meget følelsesladet dag. JM Diaz / Sanchez bandt med Bela / Lima i 50 minutter for endelig at tabe i det første sæt 6-4, og hvor JM Diaz måtte arbejde for at redde 5 sætpoint på hans serve på 4-5, til ingen nytte. .

Den store tekniske præstation fortsatte, da Lima blev evakueret efter en sidekollision mod en mur på banen (4-4 bundet andet sæt).

Det andet møde tilbød turneringens største sportslige overraskelse, Sanyo / Mieres påførte en ægte korrektion i det første sæt (6-1 32 minutters spil) til sine modstandere af dagen, rangeret 7 WPT. Men den unge Moyano fortjente ikke og vidste, hvordan han kunne øge sit niveau for at gradvist så tvivl i Sanyo / Mieres-lejren. Kampen sluttede i tredje sæt og bekræftede trenden i kampen, da Sanyo og Mieres havde sænket deres vagt, Moyano Grabiel endelig sejrede.