Vi har talt meget om det de sidste par uger allerførste Åbning af World Padel Tour på fransk jord finder sted fra 12. til 16. juni i Toulouse. Mulighed for at høre fra den lokale Eyal, som kunne synge live under arrangementet!

"Omkring padel, Jeg spiller hver dag på Stade Toulousain, jeg lavede for nylig en P500 og en P250 med Florent Dasque.

Ellers på prof-niveau udgav jeg endelig min første EP (minialbum) med sangene “On dirait le bonheur”, “Champion”, og især min nye single “Un mec normal” som forklarer, at jeg er en normal person, der komponerer sange og som kan lide at lege padel og dele hans livshistorier i musik! Jeg kan også lave en Live at the Human Padel Åben!"

For dem, der gerne vil have EP'en "Un mec normal", ved, at den nu er tilgængelig på alle platforme!

For Eyal-fans turnerer han i øjeblikket over hele Frankrig som åbningsakten til Cats on Trees!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !

Tags