Den tidligere professionelle fodboldspiller og tredobbelte mester i Frankrig med OL Éric Abidal var til stede i Palais des sports André Brouat under Cupra All Star Padel Vildt, under Mennesket Padel Toulouse Open i juni sidste år. Muligheden for den tidligere Blaugrana til at udtrykke sin passion for den lille gule bold.

Padel Magazine : Det er ikke første gang, vi har set dig på en fodboldbane. padel, hvad fik dig til at elske denne sport?

Erik Abidal : "Grundlæggende kan jeg godt lide tennis, selvom jeg stadig bemærker nogle forskelle som en mindre tonehøjde og tydelig bevægelse med hurtigere bevægelseshastighed. Jeg kan se, at alle har vendt sig til denne sport, med spillere fra forskellige baggrunde. Desuden er det en sjov sport, og det synes jeg er det vigtigste."

Padel Magazine : Hvilken partner har du det bedst med?

Erik Abidal : "Han er ikke kendt! Jeg spiller med flere venner, inklusive min tennistræner. I dag, Jeg er tilknyttet Olivier Dacourt, som indtager en helt anden rolle end min. Ham, han destabiliserer modstanderen, og jeg prøver at løbe (griner)."

Olivier Dacourt - Eric Abidal - Cupra All Star Padel Vildt

Padel Magazine : Mange er begyndt padel, og for nylig vi så Didier Deschamps i Beausoleil. Han nævnte et navn, Steve Mandanda, som ville være den bedste spiller i padel blandt fodboldspillere. Kan du bekræfte disse oplysninger for mig, eller har du en anden spiller i tankerne?

Erik Abidal : "Nå, jeg er ikke sikker. Vi diskuterede det ved bordet med turneringsspillerne, og det ser ud til, at Steve spiller meget godt. Jeg fik også at vide om Éric Cubilier (tidligere professionel fodboldspiller), som Didier Deschamps kender meget godt, fordi han trænede ham i AS Monaco. Jeg tror, ​​det er mellem disse to spillere, at det spilles."

Padel Magazine : Hvor er du på denne rangliste?

Erik Abidal : "Åh nej, jeg er ikke i denne rangliste, jeg udnytter øjeblikket, jeg prøver at have det sjovt.

Eric Abidal (2) - Cupra All Star Padel Vildt

Padel Magazine : Hvad er målet i dag? Slå Cartman?

Erik Abidal : "Forsøger at skabe en god forståelse med min partner fra starten, finde glæde ved at spille sammen, lave gode udvekslinger og frem for alt lade alle få glæde af oplevelsen.”

Du kan se interviewet komplet lige her.

Vincent Gallie

Han var fan af oval fodbold, rundbold, men også ketchersport, og han blev stukket af padel under sin ungdom i Galicien. Lige så komfortabel foran kameraet som bag en mikrofon, vil Vince være i stand til at bringe sin vision og ekspertise som fan af den lille gule bold.