Husk, det var under Roland-Garros i 2018 med Grand Chelem, ved foden af ​​Eiffeltårnet, Yoann Chartron, Promotion Manager hos Babolat Fransk vin, spurgte manden, der ville blive en af ​​grundlæggerne af Bordeaux Premier Padel P2 : Michael Llodra.

»Det er tydeligt, at vi taler meget om i dag padel. Det boomer virkelig i øjeblikket. Jeg bor i Bordeaux, og det er rigtigt, at vi ser, at der i alle de omkringliggende klubber bliver bygget klubber. padel fordi det er meget sjovt.

Jeg har spillet det en del gange med venner, og det er rigtigt, at det, jeg synes er meget godt, er, at man uanset niveau formår at have det sjovt med mindre stærke spillere, mere stærke, og så bliver det meget taktisk til sidst. .

Så, ja, faktisk, med et par venner, gamle som Arnaud Di Pasquale, Arnaud Clément, fungerer det ganske godt. Så der har du det, bagefter, for øjeblikket, er jeg stadig i tennis, men hvis i morgen, har jeg et projekt rundt padel, hvorfor ikke ? Fordi jeg tror, ​​jeg kunne klare mig, lad os sige."

6 år senere tager den tidligere 28. verdenstennisspiller ud på et nyt eventyr med den første udgave af en stor international turnering: Bordeaux Premier Padel P2 som finder sted fra 10. til 16. juni 2024

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.