Elodie Invernon ser tilbage på sin deltagelse i Premier Padel Qatar major, hvor hun deltog i hovedlodtrækningen trods en forsinket tur og en svær start. Fra sin ankomst om natten til sin kvalifikationssejr giver Elodie os et tilbageblik på sin oplevelse, sine udfordringer og sin entusiasme for den kommende sæson.

En forsinket ankomst 

Det var ret specielt, fordi jeg skulle ankomme torsdag og endelig ankom jeg fredag, fordi jeg sad fast i lufthavnen: Jeg sad fast en dag i Istanbul. Jeg ankom fredag ​​aften klokken tre om morgenen for at begynde at kvalificere mig om lørdagen. Man kan sige, at jeg ankom i tide til kampen (griner)!

Et spil med drejninger

Jeg indrømmer, at vi ikke startede kampen særlig godt, det var lidt svært at komme ind i den. Bagefter kæmper vi stadig på hvert punkt, vi prøver at have en god attitude, og vi bliver ved. Vi var nede med 2-5 i andet sæt, og på det tidspunkt formåede vi endelig at lave pauser, mens vi kæmpede, og det bragte os tilbage i kampen. Vi endte med at vinde andet sæt 7-6. En af vores modstandere falder lidt sammen ved 5-0 i tie-break, hun har en lægskade, og hun ringer til fysioterapeuten. Og så førte det ene til det andet, vi vandt 7-0 i tie-break, og i tredje sæt gav vores modstandere op med 4-0 på grund af en skade. Vi var selvfølgelig super glade trods vores modstanders skade. Tag en kvalificerende omgang, det er fantastisk! 

De var seedet nummer 2, selvfølgelig sagde vi på papiret til os selv, at det ikke skulle blive super sjovt, men til sidst padel alt kan ske, vi ser det endda blandt de bedste spillere i verden. Selvom der er favoritpar, kan vi stadig nå at komme ud på toppen i den slags kampe, og det beviste vi, så vi var glade.

Elodie Invernon

Jeg havde virkelig ikke forventet at lave et finalebord her, og så skulle vi i bund og grund ikke engang være der, for for ordens skyld var der 53 par, der skulle ind i tabellen, og vi var den 54.. Og så, overraskende nok, ringede organisationen til os i mandags for at fortælle os, at med Wildcards kombineret, kunne vi komme ind på bordet! Det er en stor tilfredsstillelse!

En travl tidsplan

Jeg tager til Rouen i weekenden til P1000 Padel Arena. Jeg er meget glad, fordi jeg er fra Normandiet, så det er en fornøjelse at kunne finde familien Rouen og alle de mennesker, jeg kender. Så er der andre FIP'er, der ankommer, der er Dubai, London. Jeg har ikke organiseret alt dette endnu, fordi vi stadig har lidt tid til at registrere. Jeg vil se, hvilken turnering jeg tilmelder mig, men det kommer til at hænge sammen. Vi har i hvert fald fået en god start på sæsonen!

Velvidende, at det er min første turnering i sæsonen, selvom det er lidt svært at starte med en major, synes jeg, at det motiverer meget for resten af ​​sæsonen, og jeg håber, at vi får en god fortsættelse gennem hele sæsonen. år. Vi havde så mange problemer med at komme her, og det var så kompliceret mellem min partner, der havde pasproblemer, og mig. Vi sagde til os selv, at på et tidspunkt skulle hjulet dreje, at der ville være lidt positivt. Og for at have vundet første runde, er vi super glade!

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.