Hvis du følger nyhederne padel, dette har bestemt ikke undgået dig: Eli Amatriain har gik på pension under WPT Menorca Open.

Som hun forklarede til vores kolleger fra Mundo Deportivo, havde den indfødte i Logroño simpelthen ikke længere den samme motivation som tidligere: "

”Jeg indså, at da jeg tabte, ville jeg ikke længere træne. I mange år motiverede nederlag mig, fordi jeg ville se områder i mit spil, der trængte til forbedring, jeg ville indse mine mangler, og næste dag ville jeg træne igen. Selvom jeg skulle træne tre gange så meget, gjorde jeg det, fordi jeg ville blive en bedre spiller. I år, da jeg tabte, ville jeg bare slappe af, komme væk fra banen, og det var meget meningsfuldt for mig.”

eli-amatriain-backhand blæser ansigtsstil

En mætning bestemt forårsaget af dette helt særlige liv, som professionelle spillere vælger at føre: ”Jeg kan godt lide at være sammen med familien, nyde små øjeblikke, læse en bog, drikke en kop kaffe og være i mine omgivelser. Men i år tog jeg et fly, jeg tog til en turnering, jeg spillede, og på vejen tilbage skulle jeg allerede planlægge en anden flyvning til den følgende uge. Det blev tungere og tungere."

Nu starter Eli, 39, en helt ny fase i sit liv, som psykolog.

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !