Dylan Guichard ser tilbage på sit nylige nederlag med Thomas Leygue i semifinalen FIP Promotion Castellon, i slutningen af ​​"Dalton Show", hans nye start i Madrid, og forklarer endda sit valg af ketcher!

Et nederlag, der gør ondt på FIP Promotion of Castellon med Thomas Leygue

"Jeg synes, at det, vi manglede i semifinalen, mod Matias Nicoletti og Adrian Rodriguez, var lidt mental friskhed. Vi brugte med andre ord lidt for meget tid på banen i de foregående kampe.

I denne semifinale havde vi kampen i hånden, og vi var ikke i stand til at afslutte. Vi havde matchpoint den 6/4 5/4, det var en kamp der var ret godt opbygget og godt gennemført. Vi vidste ikke, hvordan vi skulle afslutte, når vi havde brug for det, og så gik vi i gang med et kompliceret tredje sæt, hvor der både fysisk og mentalt gav lidt ud.” 

Dylan Guichard Thomas Leygue FIP-fremstød

Slutningen af ​​The Dalton Show?

“Showet sluttede ganske enkelt, fordi det var afslutningen på samlokaliseringen ganske enkelt. Vi gik alle forskellige veje. Jeg tog til Madrid, Julien tog afsted med Carla (Touly), Philémon leder stadig efter en lejlighed, han er mellem Paris og Barcelona nu tror jeg, og Manu kom til at bo hos mig i Madrid. Vi er alle i lidt forskellige projekter. Men det tager ikke væk fra, at vi stadig er gode venner, og måske gør vi det i fremtiden igen. Men det er ikke længere muligt i øjeblikket.” 

En ny begyndelse

"Madrid er lidt af en ny begyndelse for mig. Jeg havde brug for et landskabsskifte, en ændring i træningsstrukturen og at se nye ting. Jeg tog til træning på CEPAC-akademiet for Mati Diaz og Gaston Malacalza. Jeg er i en gruppe med især Thomas Leygue, og jeg er virkelig meget glad. De tager tid til mig, de føler, at jeg er investeret, og de betaler mig tilbage. Jeg træner hver dag, når det er muligt, og så har jeg også min fysiske træner i Madrid.

I Frankrig vil jeg spille P2000-turneringerne, når der ikke er en supervigtig turnering på samme tid, og de franske mesterskaber. Min partner bliver Maxime Forcin."

Det franske hold: et vigtigt mål i 2024

"Med Jérémy Scatenas og Benjamin Tisons internationale pensioneringer er der pladser, der åbner sig for nye spillere på det franske hold. Vær dog forsigtig, med Johan Bergerons tilbagevenden til konkurrencen, gør dette også en meget god spiller, der vender tilbage blandt de potentielle kandidater. Men for mit vedkommende vil jeg ikke skjule det, det franske hold er fortsat et vigtigt mål i år.

Jeg håber virkelig at kunne være med i kåringen i år, og jeg tror, ​​jeg kan gøre krav på det. Vi vil se, hvad træneren beslutter, uanset hvad der sker, vil jeg respektere de valg, der bliver truffet, men det ville virkelig være en ære for mig at være i stand til at bære farverne fra det franske hold!”

Dets partnerskab med Kuikma

“Jeg er rigtig glad for mit samarbejde med Kuikma, et brand, der oplever en imponerende vækst og producerer ketsjere af padel meget høj kvalitet. For nylig ændrede jeg min ketsjer til en af ​​deres nyeste modeller. Kuikma har lanceret en ny serie kaldet PR Carbon, og tilbyder en pala i hver af de tre klassiske former, rund, hybrid og diamant. For mit vedkommende valgte jeg modellen Power Carbon diamantformet, er det den, der frigiver mest kraft.

Da den er lidt lettere end MS Pro, Maxi Sanchez' ketcher, som jeg brugte før, giver den mere manøvredygtighed uden at levere mindre kraft til mig. Det er denne kombination af lethed og kraft, der gør Carbon Power nu til min yndlingsketsjer!"

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.