Dylan Guichard er begyndt at finde en plads til sig selv i padel international. Nuværende 9. franske spiller, han forklarer sin start på sæsonen, og hvordan han ser sin fremtid.

Et afkast, der lover at være positivt

Jeg startede mit år lidt sent, fordi jeg skulle have en øreoperation, et problem jeg har haft siden jeg var ung. Det tog mig væk fra markerne fra december til februar.

Jeg kom tilbage til træning i midten af ​​februar, og alt er gået meget godt siden da. Jeg har trænet endnu mere siden min hjemkomst. Desuden vandt vi en turnering med Manuel (Vives) for vores restitution, både ham og mig, så det er rigtig dejligt.

Spilleniveauet skrider godt frem, det er ret positivt, så jeg er glad for, hvordan det går i øjeblikket.

Guichard Vives sejr

Et vigtigt mål

Med hensyn til resten af ​​sæsonen vil der være rigtig mange FIP-turneringer. Det vil endda være den store prioritet. For Team France i år ved jeg ikke, om jeg vil være i stand til at få adgang til det, men det er klart et vigtigt mål, hvis ikke det vigtigste mål for min sæson.

Jeg tror ikke, jeg er langt fra det mål. Hvis jeg ikke tager fejl, så havde jeg en god praktikplads i oktober sidste år, og jeg var ret tilfreds med det, jeg havde kunnet vise. Så jeg vil fortsætte med at arbejde endnu mere og håber at have min plads i slutningen af ​​året til EM.

Med Man ruller alt!

Min partner for dette år på FIP bliver Manuel Vives. Det er altid lidt kompliceret, da jeg også har Scatena, som tilbød mig at lave et par FIPs og franske mesterskaber med ham.

Jeg kommer meget godt ud af det med Scatena, så jeg kunne ikke afslå dette forslag. Derudover er der en reel interesse for mig for at kunne spille med ham: han kan bringe mig sin erfaring, og på FIP-kredsløbet har han flere point.

Jeg vil derfor være med Manuel Vives på de fleste turneringer, mange FIP'er og med Scatena, på 2-3 FIP'er og de franske mesterskaber. Med Manuel er vi mere på et langsigtet projekt, jeg tror næste år vil vi gøre alt sammen.

Guichard Vives udmærkelse

En partner for enhver pris til turneringer Premier Padel

Der er også problemet med Premier Padel som opstår. De er meget vigtige at spille, bortset fra at med Manuel kan du ikke indtaste dem. Jeg bliver derfor nødt til at finde en partner, som jeg kan deltage i Premier Padel, men frem for alt nogen, der har point, og som kan give mig mulighed for at komme ind på dem.

Det er lidt årets sorte punkt for mig. Scatena har virkelig mange point, men gør turneringerne Premier Padel med mig ville straffe ham en lille smule, for han ville ikke engang være seedet i kvalifikationen.

En næsten sikker tilstedeværelse

Jeg vil være kl FFT Padel Tour kun hvis der ikke er vigtige internationale turneringer, for projektet er klart FIP'erne.

Til de franske begivenheder er jeg 100 % sikker på at være med til de individuelle franske mesterskaber og de franske holdmesterskaber, hvor jeg skal spille i Padel Horisont med alle Dalton.

Eleonore Coulibaly

Sikke en fornøjelse at være journalist midt i padel, en attraktiv voksende sport. Jeg håber du nyder det tilbudte indhold. Vi ses måske snart på pisterne!