Det er officielt, selvom det ikke længere var en hemmelighed, da de to spillere allerede rejste hver for sig i internationale begivenheder, for Dorian de Meyer og Thomas Vanbauce ender eventyret sammen.

I et opslag på Instagram delte Dorian sine følelser omkring denne adskillelse med sine ord:

”Der er nogle publikationer, der er nemmere at lave end andre. Denne aften er det meget svært, da jeg annoncerer ophøret af mit engagement med Thomas Vanbauce efter syv års samarbejde. Det er umuligt for mig at beskrive præcist alt, hvad vi har oplevet, gennemgået, lært i de senere år, fordi følelserne er så intense. Især har jeg meget svært ved at finde de rigtige ord. At starte som venner på udkig efter en aktivitet til at dele gode stunder sammen og ende som partnere på et professionelt projekt, synes jeg, det er kompliceret at forestille sig, hvad det repræsenterer. Selvom vi nok ikke formåede at få det maksimale potentiale ud af vores team, vil jeg gerne sige, at jeg har oplevet nogle fantastiske år sammen med dig, som fik mig til at vokse enormt som menneske i alle livets aspekter. Vejen har været meget svær, og det er netop derfor, jeg nu sætter en enorm stolthed over det, vi har bygget sammen. Jeg vil aldrig glemme ham.

Jeg vil gerne takke alle, der krydsede vores vej og troede på os. Rejsen har været utrolig. Vi nåede mange af vores mål, som fortsatte med at stige år efter år.

Jeg sender selvfølgelig en særlig besked til The Big Padel, det er takket være dig, at vores team blev født i 2017, historien er bare fantastisk.

Også en særlig besked til JT Peyrou, det forhold, vi byggede som trekant, var meget stærkt, og de fælles sportsøjeblikke var magiske med dig. Jo flere minder går tilbage, jo stærkere bliver følelserne.

Jeg ønsker dig held og lykke Thomas Vanbauce, du ved, hvor overbevist jeg er om, at du vil lykkes.

For mit vedkommende kender jeg endnu ikke resten af ​​mine projekter, da forandringen er kompleks for mig. Jeg har allerede svært ved at trykke på 'offentliggør' i aften, så jeg stopper der."

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.