Carla Touly og Maaike Betz formåede ikke at skabe den lille overraskelse i turneringen under FIP Rise Copa Rotterdam mod seed nummer 2, Helena Wyckaert og An Sophie Mestach.

Carla Touly ser tilbage på sin kamp i Rotterdam ved at analysere hendes kamp:

“Det var virkelig en meget god kamp trods nederlaget. Jeg føler, at mit spil er i bedring, og jeg ser en masse fremskridt. Det er mest opmuntrende. Det, vi manglede mod dette fremragende belgiske par, var guldpointene. Af de 5 opnåede konverterede vi kun én. Det er klart, at i slutningen af ​​kampen koster det meget. Denne kamp blev afgjort af få ting.

I andet sæt førte vi 3/1, men det kunne vi ikke komme væk fra. De har været meget solide og konsekvente. Vi var til gengæld lidt uregelmæssige i vores spil, og vekslede meget gode passager og momenter med for mange fejl. Til sidst vandt den mest konsekvente.

Min hævn mod Helena blev ikke til denne gang, men jeg kan ikke vente med at se hende igen, for jeg er overbevist om, at den næste bliver til mig. Vi taler om det første belgiske par, og de spiller virkelig meget godt. Jeg er glad for at komme tættere og tættere på deres niveau. For at slå dem skal du være klar til at lægge 10 bolde på banen.

Jeg er motiveret og i god form til de franske mesterskaber i næste weekend.”

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.