Benoit Assadi Hillmann, Toulouse influencer og stor vinder af Koh-Lanta i 2016, var inviteret under Cupra Final Masters Padel-Point Tour Den 4PADEL Toulouse Colomiers.

Hans opdagelse af padel

”Jeg opdagede padel med venner, mens du ser videoer på internettet og også takket være spændingen i Toulouse, som nyder godt af dets nærhed til Spanien. Ved at spille fodbold opdagede vi padel og vi elskede det med det samme."

"Det padel, det er en hobby"

“Min praksis af padel det er med vennerne i weekenden, og om dagen, når vi har lidt tid. DET padel det er en mere behagelig sport, fordi vi deler den med 4 personer. I modsætning til tennis kan alle spille hurtigt og have det sjovt, vi har det sjovere og vi har det godt, så jeg foretrækker at spille tennis. padel.

Min 4-årige søn spiller allerede tennis, tennistimer padel start fra 6 år, fra barndommen kan vi introducere dem til denne sport. Vi vil indskrive ham i skolen af padel så han kan opdage denne sport."

"Jeg er en meget dårlig spiller, jeg hader at tabe"

Le padel vil stadig være sjovt for mig, fordi jeg er en meget dårlig spiller, og jeg tror, ​​det ikke er en sport for dårlige spillere. Du skal være meget rolig, du skal være meget zen. Jeg tror, ​​at det er dårligt for mit helbred at konkurrere! Nu, jeg er far, jeg skal statuere et eksempel, være meget rolig, så i fritiden er det meget godt.

Léa Deutsch

Lidenskabelig omkring Padel siden 2018 med adskillige erfaringer inden for kommunikation og indholdsskabelse, vil jeg dele min passion med dig gennem mine skrifter.