Benjamin Tison tager tøjlerne af det høje niveau padel til det franske tennisforbund. Denne udnævnelse markerer hans internationale pensionering og afslutningen på hans karriere som nummer 1 på landsholdet. Interview.

Et drømmejob

“Onsdag morgen den 13. december tog jeg en vigtig beslutning: Jeg tog imod et utroligt tilbud om at blive senior manager padel på FFT. Dette er for mig drømmejobbet, og jeg har tænkt mig at give tilbage til padel alt, hvad han gav mig, og for at bidrage til dets udvikling."

En generel mission på højt niveau af padel

"Min rolle vil dække alt vedrørende det høje niveau, uanset om det er blandt unge mennesker eller voksne, herunder valget af vælgere og oprettelsen af ​​CNE padel. Min viden om padel og Spanien, tror jeg, vil være et stort aktiv i struktureringen af padel i Frankrig."

Aitor forstod, selvom han var skuffet

"I dag meddelte jeg Aitor Garcia vores adskillelse. Han forstod min beslutning, selvom han forståeligt nok var skuffet, især i betragtning af vores seneste resultater."

Aitor Garcia Ben Tison

En svær beslutning at tage

"Da jeg var på toppen af ​​min karriere, var denne beslutning ikke let. Jeg brugte mange søvnløse nætter på at tænke, men jeg tror, ​​jeg har truffet det rigtige valg. Jeg er meget motiveret til at tage denne formidable udfordring op.”

En tidligere nedlukning end forventet

”Efter at have diskuteret det udførligt med mine trænere, min far og Alix, kom jeg til den konklusion, at jeg stadig havde lidt plads tilbage, men at jeg nok aldrig ville komme i Top 30. Igen var det denne position, der førte mig til stoppe tidligere end planlagt."

europæiske skuffelser

"De øjeblikke med store skuffelser var EM i Italien, hvor jeg ikke kunne yde mit bedste på grund af en skade, og vores dårlige præstation med Adrien Maigret ved de europæiske lege."

Adskillelsen med Teo Zapata

"Folk spørger mig nogle gange, om jeg fortryder min adskillelse fra Teo Zapata. Det tror jeg ikke. I virkeligheden var det en god beslutning for os begge. Vi tilbragte næsten halvandet år sammen, hvilket er vigtigt i den padel moderne, hvor skift af partnere er hyppige. Teo er den spiller, jeg har brugt mest tid med på det professionelle kredsløb. Vi forblev venner, selvom vores eventyr sammen var slut.”

Tison Zapata Toulouse 2022 farvel

Nogle beklagelser med Marc Quilez

“Min fortrydelse er hos Marc Quilez. Selvom han spillede meget godt, formåede jeg aldrig at spille mit bedste padel med ham, hvilket er en skam.”

De bedste minder

“Mit første hovedtræk ind World Padel Tour fra Vigo med Teo Zapata i 2021 har en særlig plads i mit hjerte. Det var en tid, hvor bordene var ekstremt konkurrencedygtige, og at deltage i dem var allerede en stor sejr, især for en franskmand. Året efter fortsatte vi med Teo: hovedtræk i Miami, så igen i Vigo. Det var meget gode tider. I 2022, denne ottendedelsfinale i Milano med Facundo Domingo, og i år denne fremragende ottendeplads ved Decathlon Amsterdam Open i World Padel Tour med Clément Geens, var højdepunkter.”

"Med Teo, Facundo, Clément og Aitor Garcia opnåede jeg utrolige resultater."

Afslutningen på det franske hold

"I betragtning af arten af ​​min nye stilling, tror jeg ikke, jeg vil spille på den internationale bane eller i store franske begivenheder, men jeg vil bestemt fortsætte med at spille med mine venner og i små turneringer. Jeg kan ikke vælge vælgerne og spille på samme tid, så jeg får en anden rolle at spille. Selvfølgelig vil dette være en kæmpe miss.

At forlade det franske hold og alle følelserne som spiller, samt følelsen af ​​at stoppe på toppen, er ikke let. Men livet er lavet af valg. Så uden at fortryde, tværtimod, ser jeg frem til at starte dette nye eventyr så hurtigt som muligt!”

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.