Hvornår Cupra Padel Point Tour au Padel Klub af Bandol, Alice af Caunes interviewet en af ​​de "ældste" af padel fransk og nuværende træner padel i Bandol: Aurelien Grandmont.

Hårde baner og betonvægge

”Min begyndelse kl padel går tilbage til 2011. Der var hårde spor, betonvægge og bløde hegn. Jeg arbejdede på et gymnasium, og ved siden af ​​var der en klub af padel, Jean-Marc Dalains. Efter at have spillet tennis, da jeg var ung, blev jeg forelsket i padel, og her er jeg foran dig 12 år senere.

Mit bedste minde er Mexico i 2012 under Worlds. Det var forbløffende! De værste minder, for mig, er de blandede turneringer. Det er aldrig rigtig en god idé…”

Fra Worlds til coaching

"Jeg havde chancen for at nå verden i 2012, et år efter min debut i denne sport. Jeg har aldrig rigtig haft ambitionen om at være en del af Frankrigs team, selvom jeg selvfølgelig var meget glad for at deltage i Team France-eventyret det år. Jeg professionaliserede mig aldrig rigtig, for det var altid for sjov. Coaching-delen elsker jeg derimod. I år fulgte jeg Laura Clergue og Fiona Ligi, og jeg bevæger mig mere og mere i retning af dette aspekt, som jeg virkelig godt kan lide."

team frankrig verden 2012 mexico

Turneringer kan være hårde for begyndere

“Turneringer kan være svære for begyndere. Jeg synes, der skal være kategorier, der ikke kun tager højde for vægten af ​​et par, hvilket allerede er tilfældet, men også rangeringen af ​​spillerne. Forbyd for eksempel de 100 bedste at deltage i P100s. Det kan være frustrerende for nye spillere altid at tabe. Det er vigtigt, at de vinder nogle gange på grund af deres selvtillid og deres moral."

Gustavo Kuerten t-shirten

“På det tidspunkt spillede jeg med Julien Lacroix og Mathieu Abautret, og vi købte den samme t-shirt: Gustavo Kuerten fra Roland-Garros. Bortset fra at vi tog et par nederlag med denne t-shirt, så vi bruger den ikke mere!

Næste år er vi igen vært for en etape af Cupra Padel Point Tour. Det går rigtig godt, og der er en rigtig god stemning. Opmuntre."

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.