Som vi forklarede dig tidligere, akademiet Padel Stuff, beliggende i Bilbao, vil tilbyde os en række videoer for at opdage udviklingen af ​​Paul Daulan, en ung Pau, der besluttede at krydse grænsen for at "fortsætte med at lære i paradiset af padel".

Paul valgte at slå sig ned på akademiet Padel Stuff, hvor han vil være i stand til at undervise, men frem for alt forbedre sig som spiller ved at træne med Andoni Bardasco (tidligere 25. spiller i verden).

Da han bliver spurgt om hans reaktion efter hans første træningssessioner, forklarer Paul:

"I løbet af de første dage havde jeg mulighed for at træne med en ung spiller, som netop var nået til ottendedelsfinalen ved de seneste spanske ungdomsmesterskaber. Med Andoni arbejdede vi meget på direkte spil på forehand og backhand, og især på bevægelser for at kunne finde de rigtige positioner, som giver os mulighed for at spille bolden korrekt i hvert øjeblik.

Der er mange detaljer, som sparer meget tid under et spil, ved at optimere dine forberedelser og din position på banen. Jeg indså, at jeg har en tendens til at overforberede mig og rejse mig, når jeg slår, og jeg har en masse arbejde foran mig for at rette op på det og komme tættere på det niveau, jeg leder efter.

Paul-Daulan-diskussion-Padel-Ting og sager

Før jeg kom hertil, følte jeg, at jeg brugte mine ben og ydede den fysiske indsats, der er nødvendig for et godt padel, men nu indser jeg, at jeg bevægede mig meget dårligt.”

For at illustrere disse punkter er her den første episode om direkte arbejde. Dette er starten på en række videoer, som vil give os mulighed for at følge Pauls arbejde meget nøje i de efterfølgende uger.

https://youtu.be/88El9jMHysQ?si=BrjrjBcQyhd6KrTE

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !