Aranzazu Osoro er det 12. spiller i verden, hun er kendt for sin aggressivitet på banen og sin usvigelige beslutsomhed, som gav hende kaldenavnet Viking.

I sidste uge Argentina var til stede ved Interclubs N1 2024 med Palavas-teamet – titlen i slutningen af ​​turneringen. Vi var i stand til at møde hende og diskutere med hende hendes år 2023, hendes ankomst til Interklubberne og udvidelsen af padel i hele verden !

En meget positiv vurdering for 2023

Jeg var så heldig at kunne få en rigtig god afslutning på sæsonen 2023. Med Jess Castello, vi var i stand til at spille meget godt sammen og bære hinanden til toppen. Jeg starter i år med Vero Virseda, med en masse motivation og håb for den kommende sæson (bemærk at de to spillere kun vil spille Riyadh-turneringen sammen siden Veronica Virseda besluttede at slå sig sammen med Marta Ortega).

Når vi starter et nyt år, håber vi naturligvis altid at gøre det bedre end det forrige. Så jeg har håb om, at jeg kan gøre det i 2024 mindst lige så godt end sidste sæson.

Interklubber i Frankrig

For mig er det en sand fornøjelse at spille Interclubs i Frankrig. Jeg kom for at spille med Palavas pga klubben gav mig denne mulighed. Jeg var virkelig glad for at være her og være i stand til at repræsentere denne klub.

Vi havde et meget godt hold. Og selvom jeg næsten ikke kendte nogen af ​​spillerne, før jeg ankom, synes jeg, vi lavede et meget godt hold sammen. Vi ville alle gerne vinde turneringen.

I marken, Jeg prøvede at nyde hvert øjeblik. De spillere, jeg spillede med, kendte jeg ikke, og det var en chance for mig at lære dem at kende på banen. Det ville jeg også sikre mig min partner kan nyde kampen og at hun yder det maksimale af sig selv.

ZAZU OSORO INTERCLUBS

Kommer jeg tilbage næste år? det håber jeg. Jeg vil virkelig gerne vende tilbage og spille næste år, og jeg håber, at det bliver tilfældet!

Dets tilstedeværelse i Frankrig, USA...

I sidste ende, den padel udvider og internationaliserer enormt. I dag er der mange turneringer, næsten overalt. At deltage giver spillerne mulighed for at give sig til kende og fremme padel feminin.

Det tror jeg, at han er vigtigt at udnytte det fordi det er en rigtig god mulighed.

Dets forhold til Frankrig

Den franske offentlighed er meget varm. Han får mig altid til at føle, at jeg er hjemme. Det er derfor, jeg er så glad for at være i et så utroligt land.

Jeg håber, at Frankrig fortsætter med at være lige så succesrig for mig, i år vil du normalt se mig kl Paris (Roland Garros) og Bordeaux (for P2).

OSORO INTERCLUBS 2024
Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.