Au Cupra Padel-Point Tour Det 4PADEL Bordeaux har vi hørt meget om denne unge spiller fra padel : Antoine Julien. Så vi gik for at møde ham for at lære lidt mere om hans projekt og hans ambitioner.

En hverdag fyldt med padeluden at glemme sine studier

“Jeg er 15 år gammel, jeg går i første klasse på Victor-Louis gymnasiet i Talence (binational fransk-italiensk klasse). Min onkel Laurent De Barbeyrac (fransk nr. 72) arbejder i padel og fik mig i gang. For tre år siden tog jeg mine første lektioner hos Jean-François Fabre i Gradignan. Jeg kunne lide det med det samme, jeg var helt hooked.”

"Mere motiveret end nogensinde før efter to års pause genoptog jeg sneskoture i oktober 2022 med lektioner på Big Padel med JT Peyrou. Nu er jeg efterfulgt af Florent Couturier, her på 4Padel Bordeaux, i et mere seriøst projekt med træning på 10 timer om ugen. Vi laver også fysisk træning, taktik, mental coaching, ernæringsovervågning.”

"Målet er at være i stand til at balancere min hverdag mellem træning og undervisning, så jeg ikke har nogen huller og har tid til at træne."

Nå top 1000 inden januar 2024

"I øjeblikket er jeg rangeret 1772ème, med et par sejre i P100 og P250. Jeg vil gå efter P500 og nå Top 1000 inden januar 2024. Jeg vil også gerne en dag slutte mig til den franske Top 30 og repræsentere Frankrig internationalt i FIP og Premier Padel".

Antoine Julien

Spanien i trådkorset?

"Jeg har allerede fundet ud af det spanske akademier ligesom træneren for det franske hold Pablo Ayma. Han træner Julien Seurin, Philemon Raichman, Manuel Vives, som er franske Top 30 og Top 200 ved FIP. De er meget gode spillere, der har gjort hurtige fremskridt, så det har resultater.

Christian Gutierrez (Sanyos nevø) har sit akademi i Santander, jeg har allerede taget et par lektioner med ham. Jeg spørger meget, det er et projekt, der ligger mit hjerte nært, og da det er en passion, giver jeg alt, hvad der skal til for at nå mine mål."

Det franske hold i perspektiv

"Tag et godt eksempel Timéo Fonteny og Yohan Boronad, mere moden i feltet og med mere erfaring, som jeg ikke har i dag. For alvor startet padel for et år siden, og hvor jeg er, synes jeg, det allerede er ret godt, og det er langt fra slut. Projektet med at være i France hold, selvfølgelig tænker jeg over det, men i øjeblikket har jeg ikke niveauet, og det er normalt, da jeg ikke har den erfaring og tid på stedet, som disse unge mennesker har. Men hvis jeg kan passe det på en dag, vil det være fantastisk."

”Jeg nåede ikke de franske ungdomsmesterskaber i år, fordi jeg ikke havde en partner, og jeg havde ikke trænet nok. Det var ikke engang et år siden, jeg for alvor var tilbage, så jeg foretrækker at være veltrænet og præstere godt frem for at tage dertil for at optræde.”

Udvikl dig som spiller og mand takket være sponsorer

"I dag, Jeg søger aktivt sponsorer at støtte mig i mit projekt. Jeg har en klub My Padel hos La Brède, som har været med mig siden starten, takker jeg dem enormt med 4Padel som også følger mig. Mine forældre selvfølgelig, uden hvem intet ville være muligt.”

"Jeg leder efter sponsorer, der vil give mig mulighed for at udvikle mig som spiller og som mand: nærende sponsorer, sponsorer til sportshaller, til at udvikle mig fysisk og også mentalt. Den mentale del er som bekendt ekstremt vigtig i padel".

“Hvis folk er interesserede i at følge mig i mit projekt og er klar til at stole på mig, har du mine netværk og mine kontaktoplysninger. Så gå videre, tro mig."

For at følge Antoines nyheder, her er hans Instagram-konto.

Se hele hans interview:

Léa Deutsch

Lidenskabelig omkring Padel siden 2018 med adskillige erfaringer inden for kommunikation og indholdsskabelse, vil jeg dele min passion med dig gennem mine skrifter.