Amélie Detriviere, holdets spiller I alt Padel afslører sine ambitioner for den kommende sæson.

En 2024-sæson sammen med Mélissa Martin

"I starten af ​​året var mit antal turneringer ret begrænset. Jeg fokuserer på at organisere min tidsplan, så jeg kan spille dagligt og være i stand til at rejse til Spanien for at træne. Denne sæson er jeg tilknyttet Mélissa Martin. Vi er allerede tilmeldt de franske mesterskaber, og vi planlægger at deltage i FIP-turneringerne samt de vigtigste P2000'er i Frankrig."

Spil mere

“Mit hovedmål er at intensivere min praksis med padel. Jeg skal fortsætte med at arbejde på mit forsvar og de taktiske aspekter af spillet, det er essentielt for min udvikling. I år er der nogle gode deadlines i vente. Det starter med Senior VM +, hvor jeg skal være kaptajn og spiller. Jeg har også ambitionen om at være på det "normale" franske hold og deltage i de to deadlines i 2024: EM i slutningen af ​​juli og endelig verdensmesterskaberne sidst på året.

Rangering er ikke min prioritet lige nu. Da jeg ikke vil deltage i nok turneringer i Frankrig til at gøre krav på top 10 som sidste år, fokuserer jeg ikke på det. Jeg planlægger at tjene mindre end P1000, så placeringen tager andenpladsen."

Et samarbejde med Total Padel at fortsætte med at udvikle sig

“Jeg blev tiltrukket af Totals alvor Padel, en virksomhed, der virkelig investerer i padel og som er støttet af Tennis Warehouse, som kender sektoren rigtig godt. Teamet er fantastisk, ivrige efter at bygge langsigtede partnerskaber. Vores værdier er i perfekt harmoni, hvilket i høj grad motiverede min beslutning."

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.