Tak til deres sejr mod Marta Talavan og Nuria Rodriguez her til morgen i ottendedelsfinalen er Alix Collombon og Jessica Castello en sejr fra at spille deres allerførste semifinale i en WPT Open. Med de overraskelser, der var i deres del af tabellen, kunne de nå de sidste fire uden at have stået over for det mindste frø. Den perfekte mulighed? Alix svarer os inden morgendagens kamp mod Las Heras / Virseda.

Stjernerne på linje for at komme til semifinale?

"Ja, de er på linje, men vi tager kamp efter kamp, ​​som vi har gjort siden starten af ​​sæsonen.
Barbara Las Heras og Vero Virseda netop vundet over Marta Marrero og Lucia Sainz, de er også i et godt øjeblik. De sidste to gange, vi spillede mod dem, tabte vi, men jeg håber, at vi i morgen vil være i stand til at vende udviklingen! Dette er åbenbart målet!
Jeg er i den mentalitet, hvor jeg fortæller mig selv, at i morgen er en ny mulighed for at gå endnu længere i tabellen. Men hver turnering er en mulighed!

Et meget åbent spil

“Jeg ved, at det for de fleste mennesker er århundredets chance for at komme til en semifinale, men det tænker jeg ikke på. Jeg tænker på at spille min kamp punkt for punkt, give alt, selvfølgelig gøre alt for at vinde og håbe på, at der kommer nogle meget gode nyheder til sidst! Dette er et af de områder, som jeg arbejdede mest på mentalt med Pier Gauthier, og jeg vil gerne være i samme mentalitet i morgen.

Begge gange vi spillede dem (FIP Gold Milan-finalen og WPT Sweden Open ottendedelsfinalen) tabte vi i tre sæt, så det er en meget åben kamp på papiret!”

Mødet, der finder sted i morgen klokken 10, bliver desværre ikke sendt. Til gengæld vil det være muligt at følge partituret via "Marcador af WPT".

Team Padel Maj

holdet Padel Magazine forsøger at tilbyde dig det bedste af siden 2013 padel, men også undersøgelser, analyser for at forsøge at forstå verden af padel. Fra spillet til vores sports politik Padel Magazine står til din tjeneste.