Alix Collombon skal spille Interklubber N1 2023, der markerer afslutningen på sæsonen for den franske nummer 1. Efter en begivenhedsrig sæson deler Lyonnaise sin vurdering af året.

Mellem skift af partnere, ny titel som fransk mester med Léa Godallier og overvejelser om hendes professionelle fremtid, betroer Alix sig med oprigtighed.

En blandet plade internationalt

»Det er en ret blandet vurdering. Året levede ikke op til mine forventninger. Jeg har haft fire forskellige partnere, mod kun tre de seneste fem år. Hver ny forening krævede tilpasninger og begynde forfra."

“Dette år har været særligt udfordrende, og jeg håber, det vil have givet mig erfaring i de kommende år. Selvom det er vigtigt at komme overens med min partner, er jeg også nødt til at sikre, at mit eget spilleniveau forbliver højt.”

"Når det er sagt, nåede jeg tre kvartfinaler på trods af en sæson under mine forventninger. I begyndelsen af ​​sæsonen, med Carla Mesa, slog vi Martita og Bea Gonzalez, dengang det tredje par i verden. Jeg nåede også to kvartfinaler i Grand Chelem, i Rom og i Roland. Disse resultater redder på en eller anden måde min sæson."

"Jeg ville gerne have gjort det bedre, men sæsonen var ikke katastrofal. Jeg håber at have fået erfaring med at tilpasse mig til forskellige partnere til næste år.”

De bedste øjeblikke i 2023

“Roland Garros er uden tvivl en af ​​de bedste tider på året, hvis ikke den bedste. At spille på Chatrier var enestående, med utrolig støtte fra publikum. Det var en drømmeturnering for mig, som for mange franskmænd.”

»Jeg glemmer heller ikke Mennesket Padel Toulouse åben. Det var en World Padel Tour i Frankrig, i en by, der brænder for padel. Selvom vi blev elimineret i ottendedelsfinalen af ​​Alayeto-tvillingerne, er det stadig et smukt minde.”

alix collombon lorena rufo 8

"Og jeg glemmer heller ikke Mennesket Padel Fra toulouse. Det forbliver en World Padel Tour, i Frankrig, i en by Toulouse, der stinker af padel. Offentligheden er altid meget entusiastisk, jeg havde mange mennesker bag mig. Vi tabte i ottende mod tvillingerne [Alayeto], som var stærkere end os den dag. Men det er også et smukt minde."

Sæsonens ulemper

”Den største udfordring var at have fire forskellige partnere. Det indebar en masse tilpasning og fik mig til at indse, at der ikke er nogen perfekt partner. At skabe et godt forhold, både på og uden for banen, var komplekst. Alle disse ændringer var svære for mig at håndtere. Det var noget nyt, og jeg er stadig ny i dette spil med partnere."

Går du stadig sammen med Lorena Rufo i 2024?

“Lorena er en fremragende 21-årig spiller. Nogle gange lidt uregelmæssige i kampene. Men på den anden side, når hun spiller godt, spiller hun utrolig godt. Jeg kan rigtig godt lide at lege med hende. Jeg synes, at vi har to ganske komplementære spil. Og hvis vi formår at forbedre koncentrationen, konsistensen og spille godt sammen, vil det gøre det.”

”For det skete ofte for os, at når jeg spillede godt, så spillede hun mindre godt. Og omvendt, når jeg spiller mindre godt, begynder hun at spille godt. I slutningen af ​​sæsonen kæmpede vi for at spille godt sammen. Men hvis det lykkes os at finde denne balance, vil vi have enorm plads til forbedringer.”

"Lige nu spiller vi stadig sammen i 2024. Men hvis jeg har lært noget i år, så er det, at i padel, det går meget hurtigt. Så jeg kan ikke sige 100%, at vi spiller sammen næste sæson. Under alle omstændigheder er det det, jeg vil, og jeg tror, ​​at det er det, hun også vil.”

Et meget positivt resultat på nationalt plan

“Interclubs er årets sidste turnering med All In Padel 69. Vi vil forsøge at få titlen, det er vores mål. Derudover er jeg sammen med et hold, som jeg elsker, med mange mennesker fra Lyon, og jeg er selvfølgelig fra Lyon. Jeg har det godt i det her hold."

“Det er også et fantastisk mål for mig, at gå efter doublen efter titlen som fransk mester i par med Léa Godallier. Det ville være fantastisk at vinde holdkampene. Og så er det en velfortjent ferie. Jeg har brug for sol og hvile."

collombon godallier frankrig 2023

»Det er en meget god rekord på nationalt plan. Disse er to P2000 vundet med Léa ud af to spillet. Plus de franske mesterskaber. Desværre var der to P2000'ere, hvor vi ikke kunne deltage. I Frankrig, hvad jeg spillede, lykkedes det mig at vinde. Så det er et positivt år i Frankrig."

Farvel 2023, hej 2024

“Vi lader 2023 bagud og sigter mod 2024 for at komme tættere på Top 20 igen, eller endda Top 16. Mit mål i år var Master Finalen i slutningen af ​​året. Jeg vil ikke give op, dette vil forblive mit mål hvert år, indtil jeg når det. Eller ikke. Under alle omstændigheder ville jeg give hvad som helst for at komme dertil. At spille masterfinalen ville være en drøm for mig."

”Før det vil vi tage tingene tilbage lidt efter lidt og forsøge at finde lidt regelmæssighed og stabilitet. For at opsummere, 2024-mål, det samme som 2023."

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.