det var overraskelsen denne weekend: Alix Collombon og Lorena Rufo er gået fra hinanden et vil ikke spille sammen på Premier Padel denne sæson. Disse oplysninger er så meget desto mere overraskende i betragtning af detAlix collombon havde leveret under N1 2023 interklubberne, ønsker at fortsætte eventyret med den unge spanske spiller.

Vi spurgte Lyonnaise om denne adskillelse. Samt på toppen identiteten på hans fremtidige partnere.

En beslutning fra spanierens side

"Det er ikke min beslutning, var det Lorena, der besluttede at afslutte vores forening. For at være ærlig, jeg også stillede spørgsmål i slutningen af ​​sæsonen. Også selvom min grundidé var at giv os tid et at forbedre som ikke virkede i slutningen af ​​sæsonen.

Hendes beslutning, Jeg respekterer hende fuldstændig. Jeg har ingen problemer med hende, det er en del af padel".

Overbevisende begyndelser og desillusioner

”Vores forening havde fungeret rigtig godt i Roland. Det lovede meget godt og det var det, vi håbede på. Bagefter blev det mere kompliceret, vi havde lodtrækninger, der ikke var nemme for at være ærlig.

alix collombon lorena rufo 8

Vi tabte et par kampe, vi mistede selvtilliden. Det var hårdt bagefter at give vores bedste version af holdet. Det er, som om vi ikke havde formået at finde den mayonnaise, der havde taget Roland så godt.”

Den fremtidige partner allerede kendt?

"Jeg ved allerede, hvem jeg skal spille med i denne sæson og jeg vil snart annoncere det. Sandsynligvis i de næste par dage faktisk.

Min nye partner, hvad jeg allerede kan sige om hende er, at hun har en stor gliste og stor fysik. Hun er en spiller med hvem Jeg kommer meget godt ud af det i et stykke tid nu Jeg er spændt på at begynde denne forening!"

En ny spiller med et stort grin og en stor fysik? Kan vi forestille os en forbindelse med Marta Barrera eller Carmen Goenaga? Alix fortæller os, vi bliver nødt til at vente. Men har du en forudsigelse om Alix Collombons fremtidige partner?

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.