Stærk sekvens fra Alexis Salles og Benjamin Tison, der motiverer det franske hold Padel inden finalen i EM mod italienerne.

Alexis Salles: "Det skal være en fantastisk sejr for alle ni, og det vil lancere os i finalen og få denne titel. Dette er ugen for dette, og jeg har tillid til dig. Okay gutter? »

Benjamin Tison: "En ting, du ved, at jeg væmmes over ikke at kunne spille, og at jeg var meget ked af det. Der er jeg meget glad, fordi jeg ved, at du vil gøre arbejdet, og at vi i morgen vil opleve et exceptionelt øjeblik med eller uden mig, det gør ikke noget, det er ikke problemet. Vi er nødt til at give os selv denne chance for at få muligheden for at spille i en finale. Alle drømmer om at spille mod Italien, det er enestående her. Gør arbejdet, vær seriøs, kampene er svære, fordi vi ved, at vi er favoritter. Men det er her, vi skal være i form sammen, og egentlig giver vi alt for at få denne chance i morgen. Jeg regner med dig. »

For Frankrig!

Leonard Bassi

Jeg er Mr. Redaktionel ledelse og internetkommunikation fra Padel Magazine. Rør ved alt, det padel er en sport, der tiltrak mig meget hurtigt. Det er klart, at jeg er badet ind Padel Magazine. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil have os til at diskutere specifikke emner. Webstedet er dit!