På sidelinjen af ​​sin finale kl FFT Padel Tour Nantes til UrbanPadel Nantes Carquefou, Adrien Maigret talte under en interview med Mario Cordero. Lige før de står over for de franske mestre i padel i titlen, Bastien Blanqué og Thomas Leygue, sammen med spanieren, Adria Mercadal, ser Adrien tilbage på sin semifinale og deler sin analyse af den kommende finale.

https://youtu.be/BXE6qRmj77g

"Jeg begynder at klage, og Adria beroliger mig"

Der var åbenbart lidt slør i slutningen af ​​første sæt. Vi fører 5/4, bryder i hånden, og ved den eneste mulighed for at bryde, knækker Max og Ben os. Adrias styrke i vores par er, at han holder mig mentalt, og det får mig til at føle mig godt. Det er rigtigt, at i de øjeblikke, når jeg bliver koblet fra, og de går tilbage til 5 overalt, så begynder jeg at brokke mig lidt, for at miste lidt selvtillid. Adria var meget solid på det tidspunkt.

mercadal mecadal mental

“Max Forcin er lidt undervurderet”

Vi havde en fantastisk tie-break, vi tog hurtigt overhånd i tie-break, det var en afspejling af første runde, som vi stadig dominerede. Det var en meget svær første runde, de spillede meget godt. Benji, som virkelig er ved at komme tilbage i form, han vender tilbage til sit topniveau og Max Forcin, som for mig, tror jeg, er en lidt undervurderet spiller.

Jeg synes, han spiller meget godt, han er på niveau med de allerbedste. Vi må ikke glemme, at han er en spiller, der ikke er rigtig professionel, han arbejder på siden, han træner ikke nødvendigvis hver dag, og jeg oplever, at han har et meget højt spilleniveau.

“Tro mod det franske kredsløb”

Jeg har aldrig været 100% pro. Jeg har aldrig haft en 100% sæson på det internationale kredsløb, hvor jeg trænede hver dag og tog til Spanien. Det har jeg aldrig gjort.

Jeg har altid været semi-pro, lad os sige. Det vil sige, at jeg spillede det internationale kredsløb lidt, jeg spillede altid det franske kredsløb, jeg er altid tro mod det franske kredsløb. Og på siden arbejder jeg, nu er jeg træner padel. Du har sikkert også set mig lidt på tv.

"Jeg slog Tison diagonalt"

Så jeg vil ikke skjule for dig, at siden jeg havde lidt ondt i mit håndled i sidste uge, og jeg underviser meget i øjeblikket, har jeg ikke spillet meget. Jeg spillede et spil med Benjamin Tison, vi spillede en diagonal, som jeg vandt i diagonalen... til venstre... (griner)

"Kampen vil afhænge meget af mig"

Bastien Blanqué og Thomas Leygue, jeg mistede dem for nylig ved det franske mesterskab i Toulouse med Benjamin Tison. Jeg var meget godt støttet, jeg er stadig meget godt støttet, så jeg tror, ​​at kampen kommer til at afhænge meget af mig. Jeg bliver nødt til at være god. Sammen spiller de meget godt, især i Frankrig, de er begge meget effektive, de har et virkelig komplementært spil. De får en ret imponerende dimension. Vi er ikke favoritter på papiret, men vi vil forsøge at give alt for at ryste lidt op i dette hierarki.

Jeg elsker forholdene, for der er højde. Bagefter er det koldt, så det kommer ikke meget ud. Det ville være rart, hvis det var 10 grader varmere, så det ville skille sig lidt mere ud. Men på den anden side, ja, forholdene, højden, det hele ændrer sig lige meget, til fornøjelsen af ​​spillet.

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.