Hvor mange af os forsømmer stadig service? Det er rigtigt, at når vi starter padel frem for alt ønsker vi at gengive skud fra vores yndlingsspillere, såsom par 3, volleys, der dør i hjørner, vinderudgange...
I vores første lektioner med en træner vil vi ofte arbejde med bevægelser, der gør os glade, som f.eks bandeja ou den vibora. Hvilket er meget godt, fordi de er en del af det grundlæggende for enhver spiller.
Mange udøvere skyr dog serven og kan stadig ikke se, hvordan det kan være et effektivt våben at udfordre deres modstandere fra den første bold.
Husk at padel er en sport som kræver teknik, strategi men også tålmodighed.
Det første mål og især når vi er på begynder- eller mellemniveau, er at presse modstanderen til at lave en fejl. Ved absolut at ville afslutte pointen med at slå hårdt, er der en god chance for, at vi selv begår fejlen og dermed mister pointet.
Padel Stuff, akademi af padel baseret i Madrid, Benidorm og Baskerlandet, anmelder tjenesten på sin side Instagram.
Spørgsmålet, vi kan stille os selv, er: hvorfor bliver service så undgået under lektionerne? Hvorfor er det ikke naturligt at påtage sig et par rækker af forpligtelser under vores træning?
Alligevel er det slaget, der kommer tilbage hele tiden i spillet.
Det er selvfølgelig en gestus, der ikke kræver meget teknik ved første øjekast sammenlignet med tennis, hvor servicen kræver meget mere præcision og kraft. Men når en spiller fra padel begynder at forbedre sit spilleniveau og at kende det grundlæggende i god serv, kan han hurtigt opnå en betydelig fordel i en kamp.
Som forklaret for os Inaki Loredo, stifter og coach på Padel Stuff, ”Service og feedback er grundlaget for at bygge et punkt på padel".
Pourquoi?
Fordi en veludført serv sætter rivalen i vanskeligheder fra start og efterlader ham lidt valg til at vende tilbage. Han vil derfor lægge bolden tilbage, som han kan, hvilket vil gøre det muligt for holdet, der kommer ind, at konsolidere sin position ved nettet og opnå fordelen i punktet.
Endnu bedre er det muligt, hvis afkastbolden er blevet sendt på en meget effektiv måde, at returneren undlader at lægge den tilbage i feltet, hvilket vil give dig et "frit point".
Husk at når du serve, har du en fordel i starten af hvert punkt, derfor skal du maksimere dine chancer under serven.
Grundlæggeren af Padel Stuff, Inaki Loredo, giver os al sin erfaring og giver os råd om service.
Trin for skridt dissekerer han de fagter og bevægelser, der skal tages i brug.
Det er det, du ved alt, indsend nu ansøgningen!
På det samme tema: