Ketsjeren padel i køleskabet: skør?

Om sommeren, med stigningen i temperaturer, skum af vores snesko padel har tendens til at løsne sig lidt. Vi har derfor en anden fornemmelse om sommeren eller om vinteren afhængigt af temperaturen, hvor vi spiller.

Hvis du har en fornemmelse af, at du har en meget blødere snesko om sommeren end om vinteren kl Padel Magazine, Vi har løsningen!

Du synes måske det er vanvittigt at tage din ketsjer på Padel i køleskabet, men det kan faktisk hjælpe.

Fordelen ved at lægge din ketsjer i køleskabet gør det muligt for skummet at falde til en lav temperatur og genvinde lidt stivhed.

De fordele:
- Mere stivhed
- Mere kontrol
- Mindre risiko for brud

Ulemperne:
- Lille tab af skumets elasticitet
- Begrænset tid

Konklusion:
Afslutningsvis må du ikke misbruge dette princip. Derfor skal du ikke lade din ketsjer stå i køleskabet i flere dage. Dette kan give dig ekstra stivhed, hvis du føler, at din ketsjer er for blød om sommeren.

Kilde: Secret (designer / producent af snesko i Spanien)

Se kommentarer

  • Efter jeg forestiller mig, at det også er nødvendigt at undgå fugt, så tjek at det er en tør kulde. Efter at disse tips ikke overrasker mig, stødte jeg på en video af den spanske træner Manu Martin, som forklarede, at de nogle gange lægger bolde i mikroovnen om vinteren for at få en bold, der er lidt mindre hård og mere livlig til specifik træning.

Publié par
Manu