Denne weekend i Clermont-Ferrand på HPARK blev anfægtet til kvalificeringsfasen af ​​National Padel Kop.

12 hold i mænds bord og 4 i blandet kom for at få den berømte sesam til den sidste fase af Cap d'Agde.

Efter stærkt anfægtede kvalifikationer, der blev vundet af parene Gabard / Potin og Lack far og søn, så finalebordet eliminering af 4. frø fra Peuvergne / Marcellot, så snart de deltog i konkurrencen af ​​Joel Bouchoucha og Dominique Pays, to spillere i stil med meget komplementære spil.

I semifinalen kom de til et punkt med at føre de nylige mestre i Auvergne Cordero / Coste i en tredje runde, der stadig var ubeslutsomme.

På den anden side af tabellen indrømmede Philippe de Bonnevie (tidligere nummer 397 ATP) og Réginald Sorbara 6 små spil i 2 spil for at nå finalen.

Efter en stor kamp, ​​der varede næsten 2 timer, vandt De Bonnevie / Sorbara 6/4 i 3. sæt efter at have reddet ti pausepunkter. Stor præstation fra deres side, det vil være et hold at se i den sidste fase, for på trods af deres placering ud over den 300. plads vil de være formidable modstandere.

I den blandede turnering vandt parret sammensat af Marie Giraudet og Mario Cordero i finalen 1/6 6/3 10/6 mod Célia Zwiller og Harold Charpentier under en turnering spillet i en meget god atmosfære.