Frankrig: Joulot stopper, hjertet af Sanchez at tage!

Dette er oplysninger, der blev givet til os i løbet af møde mod All In Padel Lyon ved Big Padel Bordeaux : Benjamin Joulot har besluttet at tage en pause i 2022.

Som han forklarer til Mario Cordero, tog Benjamin Joulot denne beslutning, fordi turneringsweekender tog meget af hans tid og havde betydelige økonomiske omkostninger: “Jeg har lavet mange turneringer i de seneste år, som gjorde mig lidt udmattet. Jeg ville gerne opleve noget anderledes i weekenden. Det er en stor økonomisk investering, og i årenes løb giver det et stort budget.”

På trods af dette ønske om at holde en kort pause, bør vi stadig se den nuværende 28. spiller på den franske rangliste i et par turneringer i Lyon-regionen.

Norman Sanchez, som han delte banen med i fem år, leder nu efter en partner, især til P2000 og de franske mesterskaber.

For fans af denne duo vil du stadig have mulighed for at se dem sammen mindst én gang, det bliver kl P1000 af Spirit Padel Lyon som spilles i weekenden.