FIP Star Burriana: den smukke perf af Collombon / Castello

Jessica Castello og Alix Collombon vandt i semifinalen i FIP Star de Burriana 2021, de spiller finalen i eftermiddag!

Intet stopper dem! Efter en starten af ​​turneringen lidt vanskelig, Alix Collombon og Jessica Castello, som, husk, spiller deres allerførste konkurrence sammen, har fundet den rigtige rytme! Som bevis, deres sejr i morges mod Lorena Rufo (40 WPT) og Marta Talavan (28 WPT) i semifinalen!

En god præstation for det fransk-spanske par, der vandt med en klar score (6 / 3 6 / 4) mod to spillere, der havde en meget god 2020-sæson, sluttede de to spillere nr. 25 i løbet! Alix og Jessica er derfor i finalen i denne FIP Star i Burriana, hvor de mødes Tamara Icardo og Cata Tenorio ! Nummer 1 frø fortsatte sit fejlfri løb med en sejr 6 / 1 6 / 3 mod Soriano / Fortun i morges i semifinalen.

Vi forventer derfor en finale af høj kvalitet mellem to fit-par! Mødet skal følges kl 16h00 på linket lige nedenfor og vil blive fulgt af mændens finale!