Open XII Europe - Endelig sejr for Josemaria / Sanchez

Paula Josemaria vinder Open of the 12. European Championship padel hos piger takket være deres sejr mod Amatriain / Iglesias.

De spanske var i kraft i de sidste fire af Open af det 12. europæiske mesterskab i padel af FIP, og det er ganske logisk, at Paula Josemaria og Ariana Sanchez vandt konkurrencen.

Et af parene i form af denne sæsonstart på World Padel Tour hædret sin status i Marbella. Seeded nummer 1, dem, der vandt WPT Marbella Master tidligere, er bestemt hjemme i den andalusiske sol.

Ari og Paula vandt 6/3 6/2 i finalen mod Amatriain / Iglesias. De vil have domineret konkurrencen med ikke det mindste sæt tabt. Fra nu af vil de forsøge at gøre det dobbelte mod Frankrig i konkurrencen ved nationale valg. Final planlagt til 17:00 i dag.