Under indvielsen af ​​Z5 Istres, Padel Magazine kunne tale med Zinédine Zidane, som var til stede i lejligheden. 98 verdensmesteren svarer på vores spørgsmål.

Le padel, det er sjovt!

Franck Binisti: Hvorfor Istres? AprI Aix ser vi, at du er meget orienteret mod syd...

Zinedine Zidane: Grundlæggende er det altid en mulighed. Istres er en sportsby, åben for alle sportsgrene. Vores projekt blev hilst velkommen. Jeg er glad for at kunne indvie denne Z5 Istres i dag.

Med hensyn til syden, ja og nej, så tror jeg det hele afhænger af mulighederne hver gang. Vores andet Z5-center er åbnet i Torino, Italien, og tanken er også at kunne tilbyde padel i den nærmeste fremtid vil dette ske hurtigt.

I øjeblikket, efter Torino, er der intet andet projekt planlagt, vi lytter til muligheder, men vi har ikke travlt.

FB: Spiller du regelmæssigt? Skal vi se dig lave turneringer, ville det være en fornøjelse for dig?

ZZ: Allerede uden at tale om konkurrence padel er en fornøjelse for mig, fordi det er en meget legende sport. Hvis jeg en dag har mulighed for at konkurrere, vil det være det, men under alle omstændigheder forsøger jeg at spille fra tid til anden for min egen fornøjelses skyld. I Spanien er det nationalsporten efter fodbold, så når jeg kan, spiller jeg, for det er virkelig en fornøjelse.

Uanset om det er i Frankrig, Italien, England, den padel begynder at tage meget hurtigt og hvad man ikke må glemme er at det er en sport som alle kan dyrke. Det er det, der interesserer mig. Uanset om jeg vil lege med en ældre person eller med et barn, kan jeg gøre det. Der er ikke mange sportsgrene, der giver dig mulighed for det. Sådan er det også med 5-mands fodbold Når man bliver ældre, skal man nedsætte distancerne. det padel, det er lidt ligesom tennis, men mindre teknisk. Du kan hurtigt lære, og hurtigt have det sjovt.

FB: I fodbold er du lidt af en ekspert, og du spiller ofte mindre hårdt, padel er det snarere det modsatte i sidste ende? Vi så dig spille med Ale Galan, hvad gav det dig?

ZZ: Absolut, selvom jeg tilfældigvis spiller med folk på mit niveau. Men det er en fornøjelse at spille med stærkere mennesker, fordi vi udvikler os hurtigt. Da jeg spillede ved siden af ​​Ale Galan, lavede jeg ikke mange fejl, hvorimod når jeg er ved siden af ​​en mindre stærk, er det mere kompliceret. At være en opmærksom person, at se hvad han laver hjælper mig meget.

FB: Er du i dag en spiller, der tager lektioner for at komme videre, eller vil du hellere forblive instinktiv?

ZZ: Det er ret instinktivt at se, hvad min holdkammerat laver, og prøve at lære bevægelserne. For at tage lektioner skal du have tid, og det er ikke nødvendigvis mit tilfælde.

I fodbold havde jeg noget medfødt, men jeg arbejdede meget. Jeg havde denne tekniske kvalitet, men jeg var nødt til at fortsætte med at udvikle mig og perfektionere mine gestus. Det skete for mig at lave væggen i to timer. Jeg tror, ​​du kan få en gave, men du skal arbejde hårdt.

I dag, hvad jeg vil have på banen padel, det er at have det sjovt med mine venner. Jeg kan ikke lide at tabe, så jeg gør alt for at vinde, når jeg er på banen!

At kunne spille blandet, et aktiv for padel !

FB: Du fylder snart 50 år, ville det ikke være anledningen til at holde en fest rundt omkring padel ?

ZZ: Det kunne lade sig gøre, men problemet er, at jeg til min 50 års fødselsdag ikke har ret til at organisere noget. Vi skal arrangere noget for mig, jeg er heldig at have folk omkring mig, der er omsorgsfulde og rare, og den dag skal jeg ikke lave noget.

FB: Hvilken spiller vil du gerne spille med?

ZZ: Når jeg ser på det hjul, du lavede, synes jeg, der er nogle interessante spillere. Rafa Nadal ville nødvendigvis være fantastisk, Laure Boulleau også. Det er det, jeg godt kan lide ved padel, at vi kan spille blandet, at vi alle kan spille sammen!

Som under spansk version, Zinédine trækker hjulet, som endnu en gang afslører navnet på Christophe Dugarry. Over for dem, Laure Boulleau og Cyril Hanouna!

Find interviewet i sin helhed lige herunder:

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !