Yoann Huget, fra Team Bleu Laura Clergue fortalte os sine første indtryk af All Star Remontada Padel.

"Robert Pirès introducerede mig for padel"

"Vi har chancen for at leve en fantastisk oplevelse, når vi spiller padel i bunden af ​​Eiffeltårnet. Det er en overflade, som vi ikke er vant til at mestre, den er lidt svær at tilpasse sig på jorden. Den første kamp var god, men vi kommer stærkere tilbage i de næste fire kampe.”

”Jeg opdagede padel med Robert Pirès, for flere år siden. Jeg troede, jeg ville indhente ham lidt hurtigere, for han er begyndt at blive lidt ældre, men jeg har stadig lidt plads til forbedring.”

"Det padel giver os mulighed for at opleve store øjeblikke, undtagen når vi taber"

"Det padel er et øjeblik, hvor vi befinder os blandt tidligere atleter, som f.eks Thierry omeyer et Florent Sinama-Pongolle. Vi deler en god tid med en lille konkurrence: alt samles for at have det sjovt, undtagen når vi taber!"

"Vi nyder at være sammen og have det sjovt, fordi vi er konkurrenter i hjertet, vi vil gerne vinde!"

Laura Clergue, en erfaren kaptajn

"Hun gav os en masse vejledning, gode råd. Det er en fornøjelse at have ham ved vores side, og vi håber at ære ham i fremtidige kampe."

Léa Deutsch

Lidenskabelig omkring Padel siden 2018 med adskillige erfaringer inden for kommunikation og indholdsskabelse, vil jeg dele min passion med dig gennem mine skrifter.