I anledning af den første udgave af Personlighedstrofæ, arrangeret af Lagardère Paris Racing og Imagine Institute, Yoann Huget, tidligere fransk international rugbyspiller, kommer til vores mikrofon.

Hans duet med Thierry Omeyer

“Thierry er en meget, meget god spiller, så når vejret tillader det, spiller vi padel med stor entusiasme. I øjeblikket er der mange turneringer, og vejret er ideelt til at spille. Vi har stor glæde af at mødes, især da mange af os allerede var til stede ved Eiffeltårnet (Red.note: under finalen i Betclic Remontada). Vi har altid lidt ambitioner, men vi skal ikke sige det for meget (griner).

Vi havde mulighed for at spille sammen med Thierry i Eiffeltårnet: Jeg forsøger at returnere alle skud, idet jeg er solid i forsvaret, og han er ansvarlig for at afslutte pointene. Han har en fordel takket være sin erfaring som håndboldmålmand. Jeg tror, ​​han kan tage os meget, meget højt.

Min spillestil kunne opsummeres som "red den der kan". For mig er det vigtigt at give 100 %, svede og vise min holdkammerat, at han altid kan regne med mig.”

Le padel, et supplement til rugby?

”Når man er ude af gruppen, eller når man er skadet, kan det være interessant at arbejde på små understøtninger. Det er også meget cardio. Hvis du støder på et godt par med et nogenlunde ens spilleniveau, kan du virkelig hurtigt svede, mens du har det sjovt. Så padel er virkelig meget komplementært med sportsgrene som rugby og kan være et bindeled eller et vejkryds for at træne, når du ikke er i gruppen i weekenden eller for at vende tilbage til aktivitet.”

Antoine Dupont klarer sig rigtig godt padel

“Thomas Ramos, han vil konfrontere mig, som han allerede gjorde i rugby. Så jeg venter på, at han afslutter sin karriere for at se, hvad han virkelig er værd. Jeg hørte også, at Antoine Dupont klarede sig meget godt. Så er der én, der synes, han er god, men han er noget vrøvl, det er Grégory Lamboley. Han synes, han er meget, meget stærk, fordi han spiller lidt hver dag, men han skal stadig udvikle sig (griner). Men i rugby forsøger mange spillere sig padel, så det er svært virkelig at vurdere alles niveau."

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.