Ti point i træk tabt i starten af ​​kampen, ni point i træk led i slutningen af ​​kampen: dette er den frygtelige balance, som franskmanden Johan Bergeron (157) lider under.e på verdensplan) og Thomas Leygue (171e) mod Fernando Belasteguin (11e) og Arturo Coello (15e). Slutresultatet af denne 1/16e finale: 6/1 6/0 for det spansk-argentinske par.

Udsat fra starten for forfærdeligt pres mod modstandere af klinisk præcision (Bela) og utrolig kraft (Coello), spillede tricolorerne modigt deres held foran det erobrede, men stadig sparsomme publikum i Palais des sports de Toulouse.

For at sætte en stopper for de hensynsløse tal vil franskmændene have scoret 15 point i løbet af de 50 minutter, som denne kamp varede (7 til 1er sæt, 8 til den anden). Deres modstandere udgjorde i alt 51 (27 i 1er sæt, 24 i det andet), hvilket konverterer 5 af deres 6 pausepunkter.

Positive point: Leygue og Bergeron begik kun tre utvungne fejl, mens Bela og Coello lavede 8. Men sidstnævnte vandt frem for alt kampen med vinderpoint: 25 til 3!

Vi vil huske kampens fjerde kamp, ​​ideelt set startet med to sejrskampe fra Thomas Leygue og derefter en fejl i Belas net. Og på den sidste punto de oro vinder Leygue sit servicespil med et ultimativt og befriende smash til nettet og vinder.

Førte 3-0 i andet sæt, de lokale spillere tog endda næsten tjenesten af ​​Arturo Coello efter to store fejl i nettet af Belasteguin og et sejrsmash fra Leygue. Men tre pausepunkter var ikke nok til at holde modstanderens damptromle tilbage.

Vurdering af eventyret: nogle smukke øjeblikke af padel, spektakulære point og en masse erfaring samlet af franskmændene.

Et gratis point, tilbudt af dommeren til franskmændene

Et øjebliks tøven prægede denne kamp i den 5. kamp i 2. sæt: Mens franskmændene var bagud 0-15 på Leygues serv, afsluttede Coello et fremragende point med en sejr. Men dommeren melder 15-15 i stedet for 0-30. Spilleren fortsætter, og da resultattavlen scorer 15-30 (faktisk 0-40), meddeler dommeren 15/40. Og han rykker ikke på trods af spillernes overraskelse, der er klar over kun at have spillet tre point og ikke fire.
Franskmændene vil derfor officielt have scoret 16 point i stedet for 15 i praksis.

For at følge resten af ​​møderne, og fransk, Det sker ICI !

Efter 40 års tennis falder Jérôme i potten af padel i 2018. Siden da tænker han på det hver morgen mens han barberer ... men barberer aldrig pala i hånden! Journalist i Alsace, han har ingen anden ambition end at dele sin passion med dig, uanset om du taler fransk, italiensk, spansk eller engelsk.