Mens WPT Malaga Open sluttede i går, ville vi gå lidt tilbage i løbet af kvartfinalen mellem nummer 2-parret, Sanyo Gutierrez og Fernando Belasteguin à Martin Di Nenno og Paquito Navarro.

Paquito Navarro forbereder sig på at spike ved wpt malaga open

Andalusieren strålede på sit land og har endnu engang bevist for os, at han er et rigtigt showman.

Med en glimrende start på kampen, hvor det spansk -argentinske par lykkedes at få fordelen over deres rivaler på dagen 6-3,Hurrakan af Barrio de los Remedios og hans argentinske holdkammerat var i stand til at pålægge deres spil og sætte lidt rytme i spillet.

Dog i løbet af 2. sæt Bela og Sanyo formåede at hente scoren (6-2) og sætte deres modstandere i vanskeligheder ved at bremse spillet og overvinde deres taktik.

Men det var ikke nok til at stoppe a Paquito Navarro brænder i fredags. Fast besluttet på at udføre jobbet og sikre showet i Deportespaladset José María Martin Carpena han var umulig med argentinerne og vidste, hvordan han skulle gribe sin chance under en Punto de Oro afgørende for ham og hans partner.

Lad os gå tilbage til handlingen. Stillingen er 2-0 / 40-40 i tredje sæt til fordel for Sevillian og Argentineren. Ved tjenesten finder vi Paquito Navarro som tjener på Sanyo og efter et par udvekslinger og en lob lidt savnet fra Mago af San Luis, afslutter spanieren med et kraftigt smash, der returnerer bolden til sit felt og ikke efterlader chancen til sine rivaler.

På dette vindende punkt gav han al sin glæde og spænding ud, som han lægger i hvert møde ved at frigive en "Ahora ja!”Demonstrerer al den tillid, der kom fra ham på det tidspunkt.

Godt lanceret Di Nenno og Navarro vil overvinde deres modstandere med en score på 6-3 i tredje sæt og dermed tilbyde sig selv deres plads i semifinalen. En kamp mod Chingotto / Tello, som de også vandt, før taber i finalen mod Lima / Tapia.

 

For at gennemgå dette punkt skal du kun klik lige her

credits: Ole hjemmeside

 

Sebastien Carrasco

Fremtidens naturlæge og brænder for padel, Seb er sundhed/mad herre for Padel Magazine. Han jonglerer mellem pala, quinoa og æteriske olier. I næsten to år nu har han beskæftiget sig med nyheden om den lille gule bold med samme passion.