Nogle gange går tingene virkelig hurtigt på World Padel Tour ! Beviset er med tilbagevenden af ​​parret Benjamin Tison / Teo Zapata fra det næste Sweden Open!

Mens vi troede Benjamin Tison ville afslutte sæsonen med Javi Pérez, franskmanden er allerede tilbage med Teo Zapata. Ben finder derfor den spiller, med hvem han opnåede det bedste resultat i sin karriere: at deltage i hovedtrækningen af ​​et WPT Open!

"Alt skete så hurtigt! En spiller på 60. pladsen bad mig i går om at spille med ham, men jeg fortalte ham det "ingen". Jeg endte med kun at spille to turneringer med Javi, og det ligger ikke i mine værdier at forlade nogen så hurtigt for en anden spiller, der har flere point.

Umiddelbart efter ringede Teo Zapata til mig for at tilbyde at reformere vores par. Jeg fortalte ham "Kunne du ikke have kontaktet mig, før jeg tilmeldte mig Javi?!" (griner). Jeg ringede til mine slægtninge for at få deres følelser lidt, fordi Teo er en speciel person, som jeg har det rigtig godt med på sporet. Endelig besluttede jeg at vende tilbage til ham, selvom beslutningen ikke var let. Heldigvis, da jeg kontaktede Javi for at fortælle ham nyheden, tog han det meget godt, var meget forstående, og jeg vil virkelig takke ham for hans reaktion.

Nu er det tilbage med Teo, vi burde være kimen til præiaserne under Masters, så vi har en mulighed for at afslutte 2021 begge! ”

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !