For et par dage siden deltog vi i Head Padel Open. Det var en mulighed for at møde flere personligheder, der kom for at hygge og hygge sig i 20×10.

Sådan var det for håndboldspilleren William Accambray. Den indfødte i Cannes og nuværende venstreback fra Pays d'Aix UC var til stede til denne store begivenhed og betroede sig til mikrofonen af Padel Magazine på hans indtryk af padel.

Fra håndbold til padel ?

"Svær kamp, ​​når du begynder at spille med spillere på et andet niveau, så ser du forskellen (griner)".

"Jeg spiller ikke regelmæssigt, fordi vi i løbet af sæsonen har to kampe om ugen, hvilket gør muligheden for at spille ret svær. Men i ferien med venner, ja, jeg formår at spille lidt mere.”

"Jeg har lige taget min licens i Aix-en-Provence, og at se denne form for turnering giver mig lyst til at spille mere. Der er en god stemning. Normalt spiller jeg mere for sjov, men der med denne forestilling om konkurrence giver det dig lyst til at komme ind i det lidt crescendo. Der er meget gode spillere der, men i lidt simplere konkurrencer kan jeg have stor glæde af at spille.

"Mit problem i dag er især at vide, hvornår jeg skal bevæge mig fremad, og hvornår jeg skal træde tilbage i forhold til bolden, vil jeg sige spillets vision. Jeg har det bedre i forsvar end i angreb i øjeblikket, fordi jeg endnu ikke tør angribe for meget. I min sport, håndbold, ved jeg, hvordan man angriber, men padel det er det ikke endnu”.

Flere og flere atleter kommer ind padel

“Jeg spiller med Jérôme Fernandez, som øver meget, og som begynder at have et meget godt niveau. Jeg spiller også med andre atleter. Faktisk har jeg volleyball- eller vandpolo-venner, der har taget op padel. Det er en sport, der appellerer til alle og er meget sjov sammenlignet med tennis, som er meget mere kompliceret.”

Interviewet er tilgængeligt nedenfor

Sebastien Carrasco

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.