Wendy Barsotti, der er en del af gruppen, der flyver til EM i Marbella, kommenterer sit første valg til det franske hold!

En afgørende fase

Padel Magazine : Dette valg er det første for dig, forventede du det?

Wendy Barsotti: Først nej, da jeg kun var til stede ved en samling. Jeg har ikke gennemført en hel turneringssæson i Frankrig, og jeg troede, jeg havde meget at bevise. Jeg troede, at jeg havde niveauet til at være i lejren, men ved at gå der troede jeg ikke, at jeg ville blive udvalgt til EM. Men det er rigtigt, at jeg følte det i løbet af praktikken bedre og bedre og jeg begyndte at tro på det. Det gør mig meget glad, fordi jeg ser, at jeg har potentialet og kapaciteten til at tilslutte mig Frankrig-gruppen, det er meget opmuntrende for mig. 

Padel Magazine : Var praktikken afgørende efter din mening?

Wendy Barsotti : Det tror jeg. Robin ønskede virkelig at se formen, niveauet for spillet, ønsket og endda måden at være inden for gruppen af ​​hver spiller til stede under dette kursus. Efter min mening, investeringen med hensyn til træning, men også deltagelse i turneringer spillet (Redaktørens note: I starten af ​​året deltog Wendy i FIP Star i Nucia samt en FIP Star i Dubai).

“Flere kvaliteter til højre”

Padel Magazine : Hvem spillede du med i løbet af denne praktikophold?

Wendy Barsotti : Jeg spillede med Lucile Pothier, med hvem jeg spiller den franske mesterskab denne sæson, men også med Élodie Invernon, Alix Collombon og Yohan Boronad (Redaktørens note: i fravær af Mélissa Martin og Jessica Ginier kom Yohan Boronad til at lave sparring). Jeg nød virkelig mig sammen med alle mine partnere. Jeg spillede mit første spil til venstre og derefter spillede jeg kun til højre. Robin finder flere kvaliteter i mig som spiller til højre end til venstre, noget som jeg er enig med. Jeg ved udover, at han regner med mig i holdet som højreorienteret spiller.

Padel Magazine : Er der nogen sejre, der tælles for dig?

Wendy Barsotti: Jeg tror, ​​at Robin virkelig kiggede mere på spilniveauet og de potentielle par, der kunne fungere til EM. Men det er rigtigt, at jeg følte mig meget godt under kampen lørdag eftermiddag. Så jeg var nødt til at vise det niveau, jeg havde, såvel som mit potentiale.

Wendy barsotti fransk padel forehand shop

 

En vilje til at gå fremad

Padel Magazine : Hvad tror du er dine styrker og svagheder?

Wendy Barsotti: Jeg finder ud af, at jeg er en aggressiv spiller, der altid prøver at komme videre, fordi jeg er det behagelig i nettet. Jeg synes også min smash er et højdepunkt. Med hensyn til akserne, der skal udvikles, tror jeg, at jeg stadig har mange ting at arbejde på, fordi det kun har været to år, jeg har spillet padel. Jeg tænker især på den taktiske side, men også på mit forsvar. Når jeg ved, at jeg skal spille til højre, tror jeg, jeg har meget arbejde at gøre på den side.

Padel Magazine : Hvem ser du dig selv lege med ved EM?

Wendy Barsotti: Jeg kommer godt overens med alle pigerne. jeg har ikke ikke nødvendigvis fortrinsvis. Vi får se, hvad Robin beslutter. Jeg synes, jeg har en god tilpasningsevne med alle spillerne generelt, så jeg tror, ​​jeg kan spille med alle spillerne på holdet.

Padel Magazine : Et ord for slutningen?

Wendy Barsotti: Jeg er meget motiveret og meget stolt over at kunne repræsentere mit land i en konkurrence. Det er et mål, som jeg har sat mig, men jeg ved, at dette kun er begyndelsen på et nyt eventyr, der begynder! Jeg ser frem til !

holdet Padel Magazine forsøger at tilbyde dig det bedste af siden 2013 padel, men også undersøgelser, analyser for at forsøge at forstå verden af padel. Fra spillet til vores sports politik Padel Magazine står til din tjeneste.