Maxime Joris og Thomas Vanbauce, ser tilbage på deres nederlag mod Cassetta / Cuello på P2 i Bordeaux, snak om resten af ​​sæsonen og drøfte en eventuel udtagelse til det franske hold.

Hold fast i det positive

Maxime Joris : “Vi diskuterede det undervejs med Tom: vi er selvfølgelig meget stolte af os selv, men også meget skuffede over de muligheder, vi måske er gået glip af. Vi vil forsøge at fordøje dette meget hurtigt og forsøge at få mest muligt ud af denne præstation, fordi vi ikke har denne chance hver dag for at spille på sådan en bane og foran sådanne mennesker. 

Thomas Vanbauce : "Vi savnede båden lidt i den første, jeg synes, vi er bedre end dem, vi holder virkelig vores servicespil, og vi lægger pres på dem, og det er rigtigt, at ved 5/3 skynder vi os lidt, vi laver to fejl salve, som sætter dem tilbage, og vi giver dem spillet. Det er det samme i starten af ​​den anden. Vi spiller mod disse hold, og faktisk formår vi at få kampen til at afhænge af os, og det er det, der er positivt for fremtiden. For tre måneder siden spillede vi ikke engang mod hold på dette niveau. Og i dag synes jeg, vi er på deres niveau, og det kom ikke ned til meget. Vi ville faktisk gerne have taget dem med i et tredje sæt.

Joris-Vanbauce-Bordeaux-P2

Maxime Joris : “Jeg havde Dylan Guichard, som spillede Cassetta i Monaco, og som guidede mig lidt. Men vi kendte begge spillere lidt, så vi vidste, hvor vi skulle styre spillet, og hvordan vi skulle gribe kampen an. Bagefter er det sikkert, at det i løbet af kampen kan ændre sig, gutterne kan også have en anden taktik. Vi er nødt til at tilpasse os og forsøge at finpudse de punkter, der gik galt lidt, for at prøve at vinde denne slags kampe eller i det mindste gå tre sæt og vinde det første sæt."

Programmet for fremtiden

Maxime Joris : “Der er ikke planlagt et partnerskifte, men jeg vil prøve at lave FIP Rise i Italien i weekenden den 23. juni. Jeg har ikke en partner endnu, fordi Tom ikke er her. Og weekenden den 30. vil det afhænge af, om han når de regionale mesterskaber eller ej, men jeg tror, ​​han tog afsted for at spille med Dorian De Meyer, så jeg bliver nødt til også at finde en partner til at lave FIP-guldet i Valladolid.”

Thomas Vanbauce : “Dybest set mig, jeg er ikke tilgængelig weekenden 22-23 til at gå international så effektivt, han er nødt til at gøre FIP Rise i Italien med en anden. På den anden side er der den følgende uge et guld i Valladolid, så jeg tror, ​​vi vil prøve at registrere os for at gøre det, fordi vi risikerer at være i kvalifikationerne. Vi kommer i hvert fald til at spille store kampe, og det er vigtigt for os at ride lidt på denne bølge og spille på den slags hold, men faktisk har jeg Regionsmesterskaberne den 29.-30.

Offentlig støtte

Maxime Joris : “Helt ærligt, det var helt vildt at spille foran så mange mennesker. Jeg tror, ​​vi ikke har denne chance hver dag for at spille foran så mange mennesker. Og så den opbakning, vi havde gennem hele kampen, også da vi var nederst i bøtten i starten af ​​anden. Det var dem, der pressede os til at prøve at komme tilbage. Og takket være dem har vi et lille glimt af håb. Så tak til alle, tak til alle der var på Live, som støttede os fra første til sidste punkt. Jeg håber, vi gør dig stolt senere.  

Vi vil kun presse. Vi talte om det præcis med Tom i omklædningsrummet, vi kan ikke få alt med det samme. Allerede den rejse, vi har haft i tre måneder, er stadig meget god og meget positiv. Vi skal ikke se det negative, vi har spillet sammen i meget kort tid, vi har stadig opnået meget tilfredsstillende resultater, så vi fortsætter, vi træner som sindssyge hver dag, og så må vi se, hvad der sker. det følger senere."

Det franske hold

Thomas Vanbauce : "Så det er rigtigt, i starten af ​​sæsonen stillede du mig spørgsmålet og mine mål, de var meget klare, men det var hovedsageligt til verdensmesterskaberne, fordi jeg troede, at jeg ikke skulle med til verdensmesterskaberne i Europa. at kunne banke på døren, som du godt sagde, så tidligt. Men det er rigtigt, at niveauet er så stramt internationalt alligevel, og endda i Frankrig. Med disse resultater får vi selvtillid, vi spiller godt, jeg har det godt på banen, så faktisk tror jeg, det banker på døren, og jeg vil være foran min telefon på fredag, hvis jeg forstår rigtigt at have listen.

Vi har ikke flere oplysninger end det, vi ved, vi er i de små aviser. Nu gør vi alt for at sikre, at vi bliver udvalgt og derefter virkelig bliver en del af dette franske hold. Og under alle omstændigheder er det det langsigtede mål at bære farverne."

Et ikke-udvalg? Ikke et mål i sig selv

Thomas Vanbauce : “Faktisk er det et grundlæggende mål. Målsætningerne i starten af ​​sæsonen blev valideret meget hurtigt, så et nyt mål blev tilføjet undervejs. Men jeg mister ikke sæsonens endelige mål, som stadig er disse verdensmesterskaber. Hvis jeg ikke bliver udtaget til EM, er det ikke et mål i sig selv, jeg vil fortsætte med at arbejde, fordi jeg ved, at jeg ikke er langt fra det franske hold, og at målet vil være at være der i dette tilfælde for verden mesterskaber." 

Maxime Joris : “Jeg indrømmer, at da jeg startede året, var jeg lige startet internationalt, så jeg var virkelig meget langt fra dette franske hold. Jeg klarede mig ret godt på kurset, og så med Tom talte de resultater, vi fik, for sig selv.

Efter mig har jeg som mål at komme med på det franske hold, men mit følge, mine trænere, Ben, Pablo osv. fortalte mig, at jeg stadig var ung, så hvis jeg bliver udvalgt, er det kun positivt, og hvis jeg ikke er det, er det ikke til med det samme, og det bliver senere. Helt ærligt vil det ikke være et mål i sig selv. Jeg ved, at jeg arbejder hver dag for at være der, så hvis det ikke er i morgen, så bliver det senere."

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.